Плашилото Ковид, явно беше за подгрявка! По-страшното плашило наречено СО2 идва

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/plashiloto-kovid-yavno-beshe-za-podgryavka-po-strashnoto-plashilo-narecheno-so2-idva/119271 SvobodnoSlovo.eu
Плашилото Ковид, явно беше за подгрявка! По-страшното плашило наречено СО2 идва

Плашилото Ковид, явно беше за подгрявка! По-страшното плашило наречено СО2 идва. Поддържа се от едни зИлени, които без СО2 никога не биха били зелени, просто нямаше да има живот на планетата. Но ето абсурдите на полираните мозъци - понеже тия дето щели да бягат на Лондонския маратон щели да отделят повече СО2 - щели да си плащат по 26 лири на участник, за да си изкупят СО2 продукцията. Няма такива идиоти като хората от колективния запад - да накараш спортисти да си платят дишането и никой да не протестира...

Не се учудвайте утре, като ви въведат 15 мин градовете и маска за измерване на СО2 да не би да затоплите и без това изстиналата ни плантета. 15 минград означава че понеже много дишаш само 15 мин си навън да си купиш туй онуй и айде в концлагера! Не на Зелената сделка, не на глупстите за СО2! И запоменете О2 на земята е заради фотосинтезата, а без СО2 няма фотосинтеза тоест живот! И всички зелени депутати , господи как допуснахме мултимилионера Панев в НС, следва да изгоним и обвиним в престъпление против човечеството - зелените архитекти на дигиталния затвор - също!

И последно - съпротива на всяко ниво срещу дигиталните пари и промоция на плащането в кеш!!! Кеша е свобода , не ме интересува какво мисли кокорчо пинокио - васиЛИв

https://www.bbc.com/news/uk-england-london-67132107?fbclid=IwAR1a6cGSSSmhBJKCXNFgC1XrBUdJopwU15hOF3SGMGDAmJkRLpAWMxFA5MY

Георги Тодоров

8 Коментара

абе прав си

преди 6 месеца

По три на интернетски нож. По изследване сред младежите нета е на първо място сред нуждите на хората. На второ и трето са тока и телефона. Водата и въздуха, въобще, не влизат. Е, на, прави са. И аз пиша оттук.

Коментирай

Кан

преди 6 месеца

Подозирана, но добре прикривана истина за кандидат-кметицата на София Ваня Григорова. Синдикалистката Ваня Григорова е родена през 1978 г., тогава майка й Антоанета е само на 17 години. Родената на 20 април 1961 г. Антоанета Иброва Яшарова е дъщеря на Ибро Батов Яшаров – етнически циганин с мохамеданско вероизповедание. През 60-те години Ибро променя името си на Кирил, сменя името и на дъщеря си. Ваня Григорова усърдно крие произхода си и никога публично не е признавала, че от семейство на етнически цигани. Тя е родена и отраснала в кв. „Христо Ботев“, точно в средата на ромското гето, на ул. „506-а“. Официалната биография на Григорова е доста постна и стартира с това, че е започнала трудовия си живот като чистачка в училище и работник във верига за бързо хранене. През 2011 г. Ваня Григорова е потърсена от вестник „Дума“, за да коментира напрежението в ромските махали, възникнало след убийството на млад мъж в Катуница, свързано с цар Киро.

Коментирай

Кан

преди 6 месеца

Тогава много от ромските махали бяха под охрана от жандармерията заради възникнали в цялата страна протести. Григорова коментира напрежението в квартал „Христо Ботев“, в който живее и е представена като човек, който „сега работи в неправителствения сектор като координатор на програма“. Името на неправителствената организация, спомената много пъти в биографията й, не се открива лесно. Вероятно, защото организацията е всевластната „Отворено общество“. Името на Ваня Григорова се открива като автор на доклад за изпълнение на Плана за десетилетието на ромското включване през 2012 г. Ваня Григорова става и председател на ултра левичарското сдружение „Солидарна България“, което през 2018 г. излиза със становище, в което осъжда неприемането на Истанбулската конвенция от България.

Коментирай

Балалайка

преди 6 месеца

Много странно, защото острова и столицата му се управляват от кърита, а както се знае къристан не е от на-чистите места на земята.

Коментирай

Стоянов

преди 6 месеца

В Швеция не може да платиш кеш-там вече дигиталните пари са въведени!А шведите са един велик ,работлив и спокоен народ,който е вкаран в асансьор,движещ се равномерно и праволинейно надолу.От физиката знаем,че това движение не може да се установи от този,който е вътре.Жалко за шведите и най-вече за шведките!

Коментирай

Стоянов

преди 6 месеца

И пак за Швеция-40% мигранти и съответно висока престъпност,убийства и изнасилвания,обири! И това при много висок стандарт на живота!Плановете на Карнеги за една световна раса в действие!

Коментирай

Стоянов

преди 6 месеца

И верен на принципа-повече количество,по-малко качество,още един коментар-глобално затопляне и климатични промени наистина има! Друг е въпросът,че този проблем се използва за печеленето на пари!Решението е по-малка консумация на енергия,а не търсене на нови енергийни източници.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.