По нашенски на морето:

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/po-nashenski-na-moreto/138099 SvobodnoSlovo.eu
По нашенски на морето:

По нашенски на морето:

Влизам в езерно гладката, топла и бисерно прозрачна вода на Слънчев ден и се потапям до кръста, когато чувам крясък на жена: "КазАх ли ти аз да не пръскаш! Спри са бе, момченце! Нема да пръскаш!" 

На 5-6 метра от мен са жена, която бута пояс с малко момиченце в него, бащата и момченцето на 5-6 годинки, което пляска с ръчички. Баща му му извива ухото зверски и го удря зад тила. Малкият мълчи и само разтърква ушето.

Родители-идиоти! Престанете да сте идиоти поне във водата! Оставете мъничко спокойствие и щастие за децата си! Дайте свободата на децата да пляскат и да се смеят! Идете поне един път в Англия и вижте как бебета скачат в морето при 10 градуса на водата и родителите знаят, че това щастие също е здраве.

Никъде другаде по широкия свят не съм виждала толкова родители-идиоти край морето, колкото у нас. Тъжно.

Лияна Панденлиева

16 Коментара

Крис

2 months before

О, там децата са съвсем свободни. Могат дори да сменят пола си веднъж годишно, а родителите им ще бъдат глобявани, ако се осмелят да се възпротивят. Визирам конкретно Германия, но вероятно и другаде вече има подобни закони.

Коментирай

Kiko

2 months before

A be ia vaprosnata Pandelieva da ne mi sa prai mnogo na otorena stoto mnogo dobre znae pricinata za gornoto iavlenie, a tia e ce nie balgarite prosto nikoga ne sme imali cuvstvo za istinska svoboda.

Коментирай

Yoyo

2 months before

Така написана простотия, никога не съм я виждал. А съм по стар от авторката и ходя на море редовно. И то само в България. И струва ми се, че авторката е слънчасала или нещо друго подобно.

Коментирай

Анадолски бугари

2 months before

Ако сте избягали от тази отходна дупка носеща незнайно защо името българия и се върнете за седмица, ще видите такива идиотщини, че случката от морето ще ви изглежда като добро възпитание в швейцарски кантон. Територията с име българия се населява от най-долните цървулани и орки останали на планетата, животни, мучащи нечленоразделно и серящи без да си бършат осраните задници след това. Побой над 6 годишно - така се отглежда бъдещ насмъркан дебил. PS Време е да станете част от Турция, поне ще имате извинение за всичко.

Коментирай

Червена Забрадка

2 months before

Червената Забрадка днес е разширявала задника си само 3 часа преди обед с малкото дилдо - 35см.

Коментирай

Азиатски отпадък

2 months before

Азиатски отпдаък = бугари

Коментирай

Български идиоти

2 months before

Вечна дружба с Матушката и бой по децата - девиза на вчерашния, днешния и утрешния бугаристанец.

Коментирай

Никъде другаде по широкия свят не съм виждала толкова родители-идиоти край морето, колкото у нас.

2 months before

За госпожа авторката трябва ли да важи правилото - опознай себе си, за да се ужасиш. Ако на влахкинкатз не ѝ харесва у нашенско да иде на плаж у английско. Аре, друм!

Коментирай

Господарката на логиката ...

2 months before

Вижте как бебета скачат в морето ... Евала, Лияна !!! ... Евала, Панденлиева !!! ... Това дори и в най-страшния филм на ужасите не съм го виждал ...

Коментирай

Не сте добре!

2 months before

Колко трябва да си безотговорен за да заведеш собствените си деца по Лайноморието, да ги накиснеш в таратор от морски краставици и после да ги нахраниш с вкиснали манджи, като за междинна закуска им купиш цаца, която е препържена в гранясало украинско олио?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.