Погром в София! (НА ЖИВО)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/pogrom-v-sofiya-na-zhivo/121232 SvobodnoSlovo.eu
Погром в София! (НА ЖИВО)

Големият протест срещу ръководството на Българския футболен съюз ескалира. В момента феновете палят казани за смет, има ранени в района на Националния стадион “Васил Левски” в София, където се включиха хиляди привърженици от столицата и от страната. Агитките бяха разпръснати от две водни оръдия и сега за трети път бяха предупредени да преустановят нарушението на обществения ред, но те не спазиха искането на полицията и продължават да палят и да хвърлят ракети и предмети по тях. Много линейки са на мястото и откарват ранените привърженици.

Запалянковците скандираха “Оставка” и обидни квалификации към Българския футболен съюз. Към протеста се присъедини и група унгарски ултраси. Фенове закрепиха транспарант с “Оставка. 18 години стигат” на един от пилоните на Орлов мост.

Основните искания на протестиращите са незабавна оставка на Михайлов и Изпълкома и насрочване на извънреден Конгрес до февруари 2024 година, на който да бъде избрано ново ръководство.

За охраната на мероприятието са ангажирани около 1600 полицаи от СДВР. 

 trud.bg

8 Коментара

t_ab

преди 5 месеца

Плебса без зрелища изригна и протестира. Можеше да им вдигате цените, да си приемате лобистки закони, да ги лъготите и лиготите от екраните, да им правите скрита пенсионна реформа и други извращения да си правите. Но, не. Вие им посегнахте на най-милото им - зрелищата. Така си отива едно управление.

Коментирай

Мина

преди 5 месеца

Същото е било с Римската империя- за да канализират гнева на плебса (профана, гоя, роба)- създавали са му зрелища. Гладиаторски. Иначе може тоя гняв да се обърне срещу императора. Гледайте историята на живо. Нищо ново- поредния император. В колонията от роби. И то- успешен.

Коментирай

министър насето с китката и видеото

преди 5 месеца

Започна се, все отнякъде трябваше да изригне. Гневът на феновете не е само към футбола а и към предателското правителство предлагащо ниско качество на живот. Странно как едни обикновени футболни запалянковци се организираха и обединиха а опозиционните сили включително неправителствените за нищо не стават, кучета ги яли.

Коментирай

Глупак

преди 5 месеца

Ми г-н министър- с разходки и стриптийз на пилоните- явно не става. Само глупака повтаря едно и също действие без резултат. Още по- малко “мирни” походчета, подписчета(за събиране на данните ви) и измислени “референдумчета”- които е ясно, че няма да се състоят. Но вие- идете се подписвайте и си давайте личните данни. Аре- баста!

Коментирай

Родопа Експрес

преди 5 месеца

Неправдата не може да се задържи, гледайте отсега нататък политиците как ще треперят. Красавецът от Родопа е навсякъде по медиите като рекламна проститутка, откакто Магнитски му запорира офшорките е станал послушно псе. Намери си майстора ербапа, сега е негов ред да слугува. Тлъстият мастит крадец и неговия ментор мюмюн догин в прав текст имат заповед да увеличат цените на петрола, оттам и цените на всичко.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

"Красавецът от Родопа" е трепач... кърти мивки...

Коментирай

Чичо

преди 5 месеца

Бях левскар когато трябваше, и се гордеех. Гордеех се и през 1994-а! Сега ме е срам, и заради героите от преди 30 години. Гьонсуратлъкът им посрами България и българите! Подавайте оставка и се махайте, вече сте позор!!!

Коментирай

Боби

преди 5 месеца

Не се интересувам от футбол и не заемам страна.Разбрах,обаче че имаме полиция,която ще смаже всякакви протести стига да решат , че се налага.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.