Полицията иззе казана и ракията на 80-годишен сиромах

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/policiyata-izze-kazana-i-rakiyata-na-80-godishen-siromah/138520 SvobodnoSlovo.eu
Полицията иззе казана и ракията на 80-годишен сиромах

Униформени служители на реда са иззели казан и цялото количество ракия в него от дома на 80-годишен пенсионер във Вършец. От полицията уточняват, че производството е незаконно и трябва да бъде отнето.

В курортното градче са категорични, че подобни нахлувания на МВР по домовете се случват най-често по сигнали на съседи. Въпросният донос за не повече от десетина кила ракия също получен през телефонно обаждане на тел. 112, а от полицията били длъжни да проверят сигнала.

Когато отишли в двора на стареца служителите на реда действително открили казан, в който се вари ракия. Той бил поставен в масивна тухлена постройка.

"80-годишният собственик, с помощта на съоръжение, изварява етилов алкохол. В кофа са открити 4 литра етилов алкохол.  Ракията и казана са иззети. За случая са уведомени контролни органи от агенция "Митници", които са извършили проверка и са съставили протокол за оставени на съхранение веществени доказателства. По случая е образувана преписка", съобщиха официално от МВР.


dnes.bg

10 Коментара

VeloRaptor

3 months before

И да пристигне полицията по сигнал ще си останат на границата на имота. Ще гледат като телета пред оградата. За да влязат в имота им трябва заповед от съдия или прокурор за обиск. Човечеца нито е знаел, нито би искал да си знае правата...

Коментирай

ГРАЖДАНКА

3 months before

Взели са на човечеца ракията за цяр, а други окрадоха милиони, но за тях МВР спи. Намат срам!

Коментирай

Реалист

3 months before

А кеша в самолетите... Жалка картинка!

Коментирай

Легализация

3 months before

Сега ракията няма да се вари при дядото, а в МВР.

Коментирай

ФъкдъЮЕсЕй

3 months before

Сега ченгетата ще изпият на дядото ракийката и всичко ще си е напълно законно ! Ееееееееееех ... Не вярвах че ще дойде ден в който да стана фен на Фъктория Нюланд и култовата и реплика по адрес на ЕС !

Коментирай

Демократ

3 months before

Е как няма да изземе ракийката на дядото, нали за това е полиция. Вие да не искате да изземе някоя къща в БарцИлона или някое чекмедже е евра и злато. Не ставайте смешни !

Коментирай

песимист

3 months before

Срам!

Коментирай

Казан за ракия

3 months before

Отишъл човека да вземе две кофи вода , за са поохлади. И на връщане, гледа, в бараката две ченгета. "Айде сега, сядам и пиши!". "Ама какво?" "Всичко. Както си беше!" И човека написал: "Отидох за вода и като се върнах, гледам две ченгета стоят в бараката и варят ракия!!!!"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.