Потресаващо страшен репортаж по БТВ: Ученичка, вече на 19 години, е изнасилвана около година от възрастен мъж

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/potresavashto-strashen-reportazh-po-btv-uchenichka-veche-na-19-godini-e-iznasilvana-okolo-godina-ot-vazrasten-mazh/121516 SvobodnoSlovo.eu
Потресаващо страшен репортаж по БТВ: Ученичка, вече на 19 години, е изнасилвана около година от възрастен мъж

Потресаващо страшен репортаж по БТВ: Ученичка, вече на 19 години, е изнасилвана около година от възрастен мъж, като капана в който пада девойката първия път обичайно е използван от педофили за деца на около 3-4 годинки. И не стига това, ами извергът налага пълен контрол над момичето и се гаври с нея в собствения й дом!

За цялото това време на девойката не хрумва да сподели с близки, да изтича в полицията, да потърси анонимна помощ по телефона. Едва след като майката тайно монтира камера в дома си и вижда какво се случва, мъжът е арестуван. 

Според разказаното в репортажа ще се окаже, че изродът е сериен изнасилвач. Тоест не става дума за една лична трагедия! Всички подобни смазващи лични травми се дължат на пълна липса на доверие на децата към възрастните и на пълно отсъствие на възпитание на жертвата, което трябва да е приключило на около 6-годишна възраст!

Знаете ли колко е просто? Научавате малкото си детенце, което играе редом с вас на площадката, че никога и при никакви обстоятелства не тръгва на никъде и с никого, без да ви уведоми за това, дори да го познава, дори този някой да твърди, че е приятел. Само толкова! Не трябва да му говорите за опасности, за страшни хора, за злото в света. 

И още неща дължим на детето си: да знае, че винаги, при всякакви обстоятелства, независимо какво се случва, то ще сподели, защото никой на света не е по-важно за нас като родители, от това да сме насреща винаги и за всичко.

Колкото са жертвите на гнусния изрод, толкова са разсипаните души и смачкан живот. Нито един психолог не изтрива спомени...

Днес бил Световен ден на детето. В България никога не е съществувала статистика колко деца са обект на сексуално насилие и ние сме вероятно на първите места по криене на тези престъпления, щото "да не говорят хората"...

Лияна Панделиева

7 Коментара

Алекс

преди 5 месеца

Не знам дали ще говорят хората, но случили се това с детето ми, майка му жална на изрода! Преди да отида в полицията ще го "срещна" някъде да го "питам" какви ги върши! Пък после да получи от съда каквото му се полага по закон.

Коментирай

Иван Пеев

преди 5 месеца

Такаааааааа... Гулю, гулю се изока. Ама не до край, щото шубето голям страх. Ако всичко бе истина, защо не бе съобщено името на насилника? Защо не бе показа снимката му? За да се точи с години съдебно дело, да се окаже, че престоял достатъчно зад решетките по време на следствието, и да излезе от затвора след година-две? Докога ще си играем на либерало-педераско-емпатично удоволствие? Дайте този човек на народа, той си знае работата. Или репортажът е фалшификат, или продължаваме да ближем евро-атлантико-гейски задници! Настоявам да се отнеме лиценза на БТВ. Това е противонародна телевизия!

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

"Под дулото на пистолет: Ученичка е изнасилвана в продължение на година от възрастен мъж"... Тя е на 19 години, от добро семейство, с отличен успех. Преди година до училище я заговаря възрастен мъж. Казва, че познава дядо й, и я кани да се разходят, за да вземе нещо от дома си. Там кошмарът започва. ---- Искате да повярвам на приказки за 400 шева....

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

"За цялото това време на девойката не хрумва да сподели с близки, да изтича в полицията, да потърси анонимна помощ по телефона. Едва след като майката тайно монтира камера в дома си и вижда какво се случва, мъжът е арестуван." ---- Коя майка тайно монтира камера в дома си?? Лияна Панделиева пак споделя свои мисли.... Ех, Дебора.... митинги, протести, нови закони....

Коментирай

Сливенската Дебора

преди 5 месеца

Наистина ли е полицай?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.