Позор! Банкянският кандидат-кмет на “Промяната” Румен Димитров се разпищоли като дерибей! Претендентът за район “Надежда” цъфна в СОС по къси гащи

Босът на “Аква Банкя” се беше барнал по джапанки и юнашка фланелка за четенето на бюджета

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/pozor-bankyanskiyat-kandidat-kmet-na-promyanata-rumen-dimitrov-se-razpishtoli-kato-deribey-pretendentat-za-rayon-nadezhda-cafna-v-sos-po-kasi-gashti/115638 SvobodnoSlovo.eu
Позор! Банкянският кандидат-кмет на “Промяната” Румен Димитров се разпищоли като дерибей! Претендентът за район “Надежда” цъфна в СОС по къси гащи

Босът на “Аква Банкя” се беше барнал по джапанки и юнашка фланелка за четенето на бюджета

Банкянският кандидат-кмет на “Промяната”, ДБ и “Спаси София” Румен Димитров, който ще се бори за вота та жителите от район “Надежда”, си въобрази, че сградата на Столична община му е бащиния и той може да гази държавния протокол като трактор селска ливада.

 

В деня, когато СОС провеждаше обществено обсъждане за бюджета на софиянци, босът на плувен комплекс “Аква Банкя” цъфна в общината така, все едно току що е сменял помпите на басейна си. Димитров бе решен по юнашки къси гащета и щедро изложи на показ космати мъжки прасци с не до там изряден педикюр, който погнуси присъстващите на заседанието. Нещо повече - ръждивите му бермуди бяха порядъчно смъкнати и дъното им висеше по начин, който елементарното приличие не позволява да назовем, но читателите сами могат да го оприличат.

 

От кръста нагоре кандидатът на “Промяната” за район “Надежда” беше нахлузил тениска със съмнителна белота и издайнически потни петна под мишниците. Те лъснаха особено отчетливо, когато Димитров реши да се прави на мъж и тръгна да ръкомаха пред събралите се общинари и граждански експерти. С широките и крайно неуместни за характера на събитието жестове той трябваше да демонстрира принципно несъгласие с бюджетните параметри. Вместо това създаде усещане, че инструктира гавазите си как да гонят роми от банкянския му гьол, който претенциозно е именувал “Аква Банкя”.

 

Какво точно имаше да каже бъдещият кмет на “Надежда” така и не стана ясно. Той само изтърси: “Абе ай да си…” и демонстративно напусна залата, излагайки на показ плещест гръб и ниско остригано теме.

 

Припомняме, че срещу Румен Димитров има образувана преписка в Комисията за защита от дискриминация, т.к. в разгара на летния сезон пазачите от басейна му публично унижиха ромско семейство, забранявайки му да припарва на територията на плувния комплекс. Правозащитници тогава коментираха, че Димитров бил върл националист и лично заповядал на охраната да се гаври с мургавите обитатели на Банкя.

 

На заседанието на СОС стана ясно, че не ромите, а техният ругател е достоен за публично изгонване заради грубо неуважение на реда и нормите за приличие, коментираха присъстващи на публичните дебати.

Източник: crimesbg.com

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.