ПП-ДБ издигат за кмет на София син, внук и племенник на ДС

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/pp-db-izdigat-za-kmet-na-sofiya-sin-vnuk-i-plemennik-na-ds/112401 SvobodnoSlovo.eu
ПП-ДБ издигат за кмет на София син, внук и племенник на ДС

ПП-ДБ издигат за кмет на София син, внук и племенник на ДС. И това е напълно в унисон с произхода на ПП-ДБ, които са изначално "ченгесарски" проекти.

Това ПП през 2021 г., като имам предвид лицата и партиите в него, да не мислите, че от нищото се е родило в "чорапа" на Радев. То е с години култивирано и последствие групирано именно от ДС. А след това дадено на "Потника" да го пласира политически.

"Татко Петко" не идва от някакъв Орден на Честността. И той е ДС.

Стоян Тончев 

3 Коментара

Боян

преди 10 месеца

О стига с това ДС, използвано като плашило, когато е удобно! Не ДС е превърнало София в един порутен град през последните десетилетия, срам за всеки софиянец и българин, тъй като е все пак е столица на България. Не ме притеснява въобще родата му, а като прочетеш за тях се вижда, че са били читави хора. Притеснява ме това лице какви качества има, още повече, че е издигнат от антибългари!А София плаче за толкова много работа!!!

Коментирай

Мишо

преди 10 месеца

Стоенчо ти не лежа ли преди време в психиатрията, като освидетелстван с ментални отклонения?! Какви "чорапи" и "потници" те клатят бе келеш, явно си настинал!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.