Правителството на войната иска кръв

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/pravitelstvoto-na-voynata-iska-krav/112817 SvobodnoSlovo.eu
Правителството на войната иска кръв

Правителството на войната иска кръв.

Гледам колко възбудени представители на умнокрасивитета, мисирки на хранилка, интелектуални скопци и всякакви други медийни лаладжии са в оргазъм от посещението на господина Зеленски. Но нито един от тях не дръзва да се запише като доброволец на украинския фронт, където се защитавали бъдещето на Европа и света. Нито един! И въпреки, че доброволчеството за участие във войната е уредено по няколко начина от самия ЕС, пак няма доброволци от нашите борци на тихия фронт. От нашите храненици на фондации и прочее хранилки, предназначени за купуване на съвест, лично достойнство и чест. Нито едно от тези качества не притежават наемниците-българи, които убиват собствения си род и държава срещу заплащане. И са причина за масовата смърт на европейския континент.

Отваряме стари рани и повтаряме стари грешки! И пак ще потънем в кръв.

Николай Марков 

9 Коментара

Наблюдател

1 year before

Марков, ти също имаш участие. Това е благодарение на твойте усилия. Помниш ли колко агитира: "Не ходете да гласувате"? Помниш, добре помниш. Халал да са ти кайметата, зарад които предаде България.

Коментирай

Eво

1 year before

...и кВо ти пречи Възраждане?

Коментирай

dimat

1 year before

Г-да и г-жи пишещи и коментиращи!Не "виждате" ли,че от непрекъснатото ви "писане" няма никаква полза!Кучетата си лаят,керванът си върви...и толкоз!От 33 години писане нещо да се е променило?Някой от този УМРЯЛ НАРОД да се е вдигнал и постигнал нещо?!За толкова години не проумяхте ли едно ПРОСТИЧКО НЕЩО - НЯМА НАРОД!!!!ТОЙ ОТДАВНА Е УМРЯЛ!!!Умрял е духовно.Физически засега съществува,но и това е до време -демографията го е предопределила.Краят идва,от него ви делят 30-40 години...и толкова.Но можеше поне да си отидем като народ,с някакви остатъци от достойнство.Реалността,обаче е друга - загиваме като живи трупове мъртавци!Особено младото поколение,което вече е превърнато в дигитален придатък на съвременните дигитални устройства!!!!!!Светът,в който то "живее" няма нищо общо с вашия,макар да е до самите вас.Вие проумявате ли всичко това,или пишете за собствено удовлетворение?!По всичко личи,че ,не!Какво пък,чешете си "езиците" - само това вече ви/ни е останало!

Коментирай

777

1 year before

Гледам свинете от израждане са първи да се отчетат за порцията ярма. Фалцетният мангал е вързан на каишка под магнолията пред зайчарника. Дали не го знаете или сте платени и в двата случая сте боклуци от които и чеп за зеле не става.

Коментирай

Госпожа 777 е права!

1 year before

И оклизмена. Дупната е с три игли.

Коментирай

Бронхилда

1 year before

Госпожа 777 - типичен чипиран, тройно ваксиниран соросид! Невъзможно е да е умна и красива! По изказа и си личи, че е грозна и тъпа...

Коментирай

777

1 year before

Двата изродени джендъра по-горе не заслужават да ги коментирам, но нито съм госпожа, нито соросоид, нито ваксиниран. Ваксани, поне официално, бяха разни боклуци от сбирщината на мангалчето в парламента. Бегайте да си направите сюнет при аверчетата ви от ГРОБ и ДПС и по един бустер от рерзна бургия.

Коментирай

Нико

1 year before

Адаш, дълбок поклон пред личността ти. . От ТЕБ истини и само истини. Трудно ще ни бъде. Постараха се да смачкат истинските. Но ние се изправяме и пак напред. Осем пъти минавах под валяците на бухалките по поръчки. Е още съм прав. Сега май ще дойде видов ден. Но и от нас трябва малко. Поклон пред личността ти , ще сме заедно в окопа.

Коментирай

Нико

1 year before

Адаш, дълбок поклон пред личността ти. . От ТЕБ истини и само истини. Трудно ще ни бъде. Постараха се да смачкат истинските. Но ние се изправяме и пак напред. Осем пъти минавах под валяците на бухалките по поръчки. Е още см прав. Сега май ще дойде видов ден. Но и от нас трябва малко. Поклон пред личността ти , ще сме заедно в окопа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.