При тунел Е-79 откриха телефона на Ивана от Дупница

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/pri-tunel-e-79-otkriha-telefona-na-ivana-ot-dupnica/128663 SvobodnoSlovo.eu
При тунел Е-79 откриха телефона на Ивана от Дупница

При тунела на главен път Е-79 бе намерен телефонът на момичето. Продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, съобщават от Областната дирекция на полицията в Кюстендил. Вече 10 дни от момичето не са открити никакви следи, предаде Стандарт и БНР.

На терен отново ще бъдат полицаи, жандармеристи, планински спасители, горски работници и доброволци, които се организират в издирването по поречието на река Джерман. Групата за издирване се организира в социалните мрежи, съобщава БНР.

Идеята е търсенето да бъде основно в района на моста над река Джерман, където тя е била засечена последно от камерите. Периметърът там е много голям и е с гъста трева и бодливи храсти.

Организаторите споделят, че има много хълмчета и дерета. В района има десетки изоставени къщи, които ще се проверят. Някои от местностите и обектите са проверявани по два-три пъти, но резултат все още няма.

При тунела на главен път Е-79 бе намерен телефонът на момичето. Раницата пък бе оставена по миналия четвъртък на класната ѝ ръководителка в Гимназията по хранително-вкусови и химически технологии.

frognews bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.