приехме с наведени глави. Приемаме нашата гибел като говеда в кървава кланица

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/priehme-s-navedeni-glavi-priemame-nashata-gibel-kato-goveda-v-karvava-klanica/122004 SvobodnoSlovo.eu
приехме с наведени глави. Приемаме нашата гибел като говеда в кървава кланица

Цяла София беше обгазена с остро задушлив газ и стотици хора пострадаха, но....от системата за предупреждение за опасност по телефоните нито вест. Нищо! Новият кмет от ПП/ДБ също очаквано си замълча. Може би защото пробата/тренировката/ как ще приключи двумилионен град мина успешно.

Само за два часа и ни няма! Пробваха ни също реакциите ако въобще не почистят от снега града, а и цялата държава. Оглушително мълчание, пълно примирение. И това приехме с наведени глави. Приемаме нашата гибел като говеда в кървава кланица. Много от нас вече убиха, малко им остана. Помислете добре. И спокойно.

Сега поемете дъх и се изправете! Имаме работа, господа офицери, сержанти и войници.

Николай Марков

7 Коментара

Мечо Пух

7 months before

Имаме работа. Тази “работа” е, че “държавните институции”, регистрирани като търговски дружества в търговския регистър на фащ, са противоконституционни. От което следва- според конституцията ни- да се упражни народната власт под формата на граждански арести. И Народен Съд. Системата бг алерт е свързана с убийството ни- от пет джи мрежите. Тези ЕМП излъчвания ги активизират около 3-4 ч. сутрин- когато спите. Кой разреши пет джи мрежите?! Това е военно оръжие- кефете се! Прав е бил Ботев- идиоти сте.

Коментирай

Мечо Гризли

7 months before

П.П. Точно така! Архангел Михаил и воинството Му- с вас и нас! Амин!

Коментирай

Мечо Пух

7 months before

Наблюдател- запасете се с търпение. Чаят от глог помага. Особено сорта със седемнайсет семена. За самочувствие- баретка. Стои красиво:) За успех- красавицата на 47 години. Малко дъртичка- но винаги до вас. И винаги ще ви подкрепи с броя на решенията си в минута. 😀

Коментирай

Лакота

7 months before

Ето съвет...вие, всичките, дето пишете, излезте и направете гладна стачка пред Народното събрание! Дайте пример! Ние ще ви последваме, когато се убедим, че сте искрени и смели! Смелите командири крещят: "След мен!" А не като английските офицери:" Пред мен, атака" (справка, филмът"Патриот" той е американски)...

Коментирай

Румена

7 months before

Лакота-на 6 юни предизвиках “възрожденците”. Знаеш ли какво стана?! Не само не дойдоха, а и ме оплюха! Те, възрожденците, на чийто протест излязох! Ме оплюха- че съм излязла на протеста им! На който те- не се появиха! Да- бяхме само две хиляди! Неполитически обвързани! Е- може ли да ми обясниш на чий хуй и за чий хуй да изляза?! Обясни! Аз съм тъпа!

Коментирай

Старшина Варадин

7 months before

Уважаеми Генерали, офицери и войници, Дами и Господа! Всеки народ си заслужава правителството - нали така се казваше някъде!? Май имаше и още - покорна главичка, сабя не я сече. Нека за кратко видиим защо сме такива: 200 годин византийско (гръцко) робство. 500 годин османско (турско) робство. 80 годин комуноидно-шизофренично (юдейско) робство. И какъв е резултатът? ... Ами 3:0 за них!!! Можем ли да обърнем мача? Може и да можем, ама няма да сме ние обръщачите, ами нашите деца, внуци, правнуци. Защото това са процеси, не мигове (спрямо човешкото мерене, разбиране за време). А и е казано, че докато не умре и последния роден в робство, то, робството не свършвало (перефразирах). Предлагам в оставащото ни време, тук, на Земята, всеки осъзнат да прави каквото може и трябва, а какво ще стане - да оставим в Божиите ръце. Той вижда! Сполай ви, бъдете живи, здрави и добри хора! Бог да пази България!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.