Проф. Радулов: При Костов престъпността се повиши

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/prof-radulov-pri-kostov-prestapnostta-se-povishi/25974 SvobodnoSlovo.eu
Проф. Радулов: При Костов престъпността се повиши

Бившият секретар на МВР Николай Радулов заяви, че Георги Костов е показал, че не може да осигури спокойствието на гражданите и да осигури безпроблемно протичане на изборите. „Престъпността при него жестоко се повиши независимо какво показва статистиката", каза той.

"Мотивите би трябвало да са свързани с това, че този главен секретар не може да осигури спокойствието на гражданите", посочи още Радулов пред bTV.

Причината за освобождаването на гл. секретар на МВР Георги Костов е управленска. Това посочи Емануил Йорданов, който е бивш министър на МВР. Според него липсва политически опит в сегашния министър на вътрешните работи и процедурата по смяна на главния секретар е можело да стане по-елегантно.

Радулов потвърди, че рокадата действително е можела да стане по-фино и Костов да бъде пуснат в отпуск.

„Смяната на каквото и длъжностно лице не може да е повод за трагедии. Имаме пример, че ако една партия много иска да изгуби изборите, то главният секретар не може да им повлияе", добави Йорданов.

Проф. Радулов: При Костов престъпността се повиши

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.