Прокурорката Зартова била любовница на Мартин Нотариуса?

Тя се разделила със съпруга си малко, след като поела шефския пост в Софийска районна прокуратура

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/prokurorkata-zartova-bila-lyubovnica-na-martin-notariusa-2/128179 SvobodnoSlovo.eu
Прокурорката Зартова била любовница на Мартин Нотариуса?

Тя се разделила със съпруга си малко, след като поела шефския пост в Софийска районна прокуратура

Доскорошната шефка на Софийската районна прокуратура Невена Зартова, която подаде оставка миналата седмица след обвинението от страна на гръцките бизнесмени Анастасиос Дикос и Йоаким Каламарис, че е поддържала сърдечни отношения с адвокат Владимир Атанасов и че е била част от групата за рекет на Мартин Божанов – Нотариуса, всъщност е била интимна не с мастития юрист, а със застреляния 51-годишен брокер на влияние в съдебната система, става ясно от разкритията, направени от магистрати, пожелали анонимност от съображения за сигурност.

 

Според думите на прокурор Невена Зартова действително е поддържала близки отношения с адвокат Атанасов, но в качеството си не на негова интимна приятелка, а на любовница на Мартин Божанов – Нотариуса, с когото юристът е бил съдружник в три фирми.

 

„Прокурор Зартова беше интимна с Мартин Нотариуса още преди да заеме поста административен ръководител на най-голямата прокуратура в България – Софийската районна. Тя беше част от постоянното присъствие в частния клуб на Божанов за магистрати „SS“, помещаващ се в близост до Румънското посолство. Именно Мартин Нотариуса й помогна да се издигне в държавното обвинение с помощта на съдружника си Велимир Атанасов, който пък беше близък с тогавашния главен прокурор Иван Гешев“, разкрива столичен прокурор.

 

Невена Зартова оглави Софийската районна прокуратура през ноември 2019 г., след като Радослав Димов бе назначен за началник на Апелативната прокуратура в София. Според мълвата, която се носи в магистратските среди, Божанов е платил подкуп в шестцифрена сума, за да устрои любовницата си на шефския пост. Рушветът стигнал до Гешев с посредничеството на Велимир Атанасов, но пари били дадени и на членове на прокурорската колегия във Висшия съдебен съвет, за да не бъде осуетено назначението й.

 

Скоро след като поела шефския пост в Софийска районна прокуратура, Невена Зартова се разделила с мъжа си – лекар от „Пирогов“, с когото имат три деца. Въпреки, че отдавна не живеят заедно, двамата така и не са се развели официално, твърдят запознати с интимния свят на оплелата се в корупционни скандали държавна обвинителка.

 

След като Невена Зартова беше уличена от гръцките бизнесмени Дикос и Каламарис като част от рекетьорската банда на Мартин Божанов – Нотариуса, и посочена като любовница на Велимир Атанасов, тя побърза да подаде оставка като шефка на Софийската районна прокуратура, но поне засега остава редови прокурор. Любопитен детайл е, че в свои телевизионни изяви Зартова потвърди близостта си с адвокат Велимир Атанасов и дори не се постара да опровергае твърденията на гърците, че живеела на семейни начала с юриста.

 

Това обаче направи самият Велимир Атанасов, който не само отрече интимна близост с прокурор Зартова, но и оповести, че Мартин Божанов и Петьо Петров – Еврото, са били на страната на Каламарис и Дикос в съдебните дела, които те са водили с петролния бос от Стара Загора Атанас Димов. Според думите на Атанасов, той самият бил предупреждаван нееднократно, че ще си има проблеми, ако защитава Атанас Димов по търговските дела с гръцките инвеститори.

 

„Невена Зартова предпочете да бъде нарочена за любовница на адвокат Велимир Атанасов пред алтернативата истината да изплува и да стане известно, че е топлила от години постелята на Мартин Нотариуса“, коментират в магистратските среди.

 

Сред колегите си в Софийската районна прокуратура разжалваната прокурорка Зартова е известна с многобройните си пластични операции и естетически хирургически интервенции, за които е плащал Мартин Нотариуса. Държавната обвинителка е уголемявала и стилизирала бюста си два пъти и редовно поставяла хиалуронов мезолифт на устните си, за да им придаде плътност и обем. Заради обсесията си по скъпоструващите разкрасителни процедури, Невена Зартова е известна с прозвището Джукондата.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

7 Коментара

Възмутен

преди 1 месец

Често посещавам сайта, защото публикувате различни гледни точки и мнения. Никога не съм очаквала,че ще паднете на нивото на кафяви медии. Жената има три деца. Проверете информацията и тогава я оповестявахте.

Коментирай

ВЕНЦИ

преди 1 месец

Айшето на прозореца в родилния дом. Отдолу манго пита: На кого прилича? Не го познаваш!

Коментирай

Олеся Zelle

преди 1 месец

Мернеш ли репортаж,написан от мисирковец на" Хуйкенд"- не го чети! Само 7-10процента е истината в него. Другото- "изсмукване от пръстите" по време на оперативната летучка при главредактора

Коментирай

Олеся Zelle

преди 1 месец

Мернеш ли репортаж,написан от мисирковец на" Хуйкенд"- не го чети! Само 7-10процента е истината в него. Другото- "изсмукване от пръстите" по време на оперативната летучка при главредактора

Коментирай

Валери

преди 1 месец

Еми като има 3 деца, да си ги гледа! А тя тръгнала по пластични хирурзи! И свалка с мъже! Ама богати, а не с някой учен от БАН! И сега трябва да я съжеляваме горката....Как ли пък не! Ай сиктир...

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев

преди 1 месец

Ало , възмутения , тя и урсулата има шест , но това не й пречи да бъде по-голяма курва от проститутката лена-мастията , която за сега има само едно от мангала киро-циганина простото.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.