ПРОСТАШКИ ЦИРК

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/prostashki-cirk/128548 SvobodnoSlovo.eu
ПРОСТАШКИ ЦИРК

 

Започвам с това, че и двете страни еднакво ме отвращават, защото са две страни на една и съща монета. Като се самоподдържат. Без съмнение Манол Пейков предизвиква погнуса с държането си, безродството си, както и с любовта първо към чужда държава, а след това към Родината ни. Ако беше вложил тоя ентусиазъм да громи русофилите и да слави украинците, в нещо полезно, можеше и да стане нещо от него. Ама на, не става. 

От друга страна, съвсем същото разпасано и невъзпитано поведение имат и от Възраждане. Обидите и подвикванията към колегите им в пленарна зала, правят много неприятно впечатление, защото със сигурност показват значителни липси на първите седем години.

С какво ще ги запомня ли? С изказването на Пейков за Късопишкин. И с подмятанията за фашистка измет на Костадинов. Вие си решете на кого ще дадете наградата "Простак на годината".

Отвратена съм. Народните представители, вместо нещо полезно, запълват пленарното време /по десетки, ако не стотици хиляди лева в минута/, за да се подиграват един на друг и да показват невъзпитанието и простотията си. Явно затова им плащат огромните заплати. 

Щях да ги оправдая, ако тези сценки бяха по повод някое съществено предложение или законопроект. Но те се дърлят като улични псета по принцип в момента, в който се видят. А ние им плащаме за целия вулгарен цирк!

Елена Гунчева-Гривова

13 Коментара

Албена

преди 2 месеца

Ох, този красавец Манол, отде го видях точно преди сън и сега ще сънувам кошмари. По-грозен и от Надежда нейнски.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 2 месеца

Елена, не знам кой те дразни, но ако изчезнат " Възраждане" ще имаш ли за какво да живееш?

Коментирай

До Генчо Гунчев ...

преди 2 месеца

Елена се е мариновала още към 16,00 часа ... Не знам защо се хабите, друже ... Точно затова няма коментари от нея, защото не може да нацели клавиатурата след изпитата ракия ...

Коментирай

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 2 месеца

Все още не е късно Безродникът- центъджия да направи поне едно добро за България, като ви върже с късо въже за врата бордюр и скочи от Аспаруховия мост. От мен въжето, за да не се охарчи. Можем ли да му помогнем по някакъв начин а ?

Коментирай

Иван Пеев

преди 2 месеца

След превземането на Зимния дворец 1917 г., един от въоръжените мъже попитал Ленин: Кой е живял тук, а Ленин отговорил - аристократите. Тогава мъжът възкликнал: искам и аз да съм аристократ. Ленин му казал: За да бъдеш аристократ, трябва и баща ти да е бил аристократ, и дядо ти и прадядо ти... Същото е и с политиците! Ако искаш да си политик, трябва и баща ти да е бил политик, и дядо ти и т.н. Случайните лица в политиката са безкрайно жалки!

Коментирай

Софиянец

преди 2 месеца

Естествено Гунчева не пропуска нито един удобен случай да злослови срещу"Възраждане".Да приравняваш Костадин Костадинов към тази отрепка Манол Пейков е отвратително и недостойно!

Коментирай

Елена Гунчева

преди 2 месеца

До софиянец: Злословене е, когато се лъже. Кое не е истина? Обидите на Костадинов от парламентарната трибуна или подвикванията му от място към колегите му? Не пропускам примерно и Борисов да го критикувам, но не виждам това да ви е проблем. Отрепките са две, както вече ви посочих. Това, че вие живеете в заблуди или просто се натягате на вожда, не е мой проблем.

Коментирай

Арелих

преди 2 месеца

Преди да и бият шута на Еленчето Гривова от Възраждане същата беше една от най отявлените възрожденки,а след като се продаде в миналия парламент на ППДБ и я изключиха от Възраждане ,изведнъж за нея партията на д-р Костадин Костадинов станаха(фашисти)..Гривова да си чувала за морал в политиката,?! Умишлено се обръщам към тебе на ти,защото е ясно ,че не заслужават такива хора като тебе и грам уважение.

Коментирай

Cec

преди 2 месеца

Има една поговорка ; Каквото повикало такова отговорило. А иначе дет се казва всички са м@ск@ри.

Коментирай

Иванов

преди 2 месеца

Безпредметно е да критикуваме г-жа Гунчева. Тя изпълнява своите адвокатски задължения, за което всеки адвокат има право на хонорар. Не е от злоба бе Господа, това не е бракоразводен, а политически адвокат. Като поглеждам ежедневно парламента, Тошко от ИТН може да бъде къде по-достоен клиент за нея, никой обаче досага не е направил поръчка срещу него. А иначе, в парламента се изказват 10-15 човека, другото е мъртва маса с по 500 лева дневна заплата и с правото да напускат залата когато пожелаят. Парламентарните асове го доказват ежедневно.

Коментирай

Иванов

преди 2 месеца

Никой няма право да обижда цирковото изкуство. Няма просташки циркове. Това е друго, едно добре платено място за почивка, където камерата ежедневно показва такова отегчение, такова безразличие и толкова често празни депутатски места. След един само мандат в това място се полага и великолепна пенсия, всички пари естествено от залъка на племето ни. Асенчо Агов и колко други си поживяха там блаженно. По брой на депутатите на глава от населението ние заемаме едно от най-безсрамните места. Ами наистина сме говеждо племе, щом търпим това безобразие, макар и да има толкова умни мъже и жени. Швейцарците правят референдуми ежедневно, на нас ни повтарят че сме добитък, а ние си мучим щастливо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.