„ПРОСТОИДИОТИ“ ВЪВ ВАРНА! ПП/ДБ ЗАМ.КМЕТ ЗАЛЕПИ ТАБЕЛКА ДА СЕ ВЛИЗА В КАБИНЕТА МУ БЕЗ ТЕЛЕФОНИ! ДОСУЩ КАТО БОС НА МАФИЯТА. КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧУЕ „В ЕФИРА“, УГОВАРЯНЕ НА „РЕСТОТО“ ЛИ?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/prostoidioti-vav-varna-ppdb-zamkmet-zalepi-tabelka-da-se-vliza-v-kabineta-mu-bez-telefoni-dosusht-kato-bos-na-mafiyata-kakvo-ne-tryabva-da-se-chue-v-efira-ugovaryane-na-restoto-li/141053 SvobodnoSlovo.eu
„ПРОСТОИДИОТИ“ ВЪВ ВАРНА! ПП/ДБ ЗАМ.КМЕТ ЗАЛЕПИ ТАБЕЛКА ДА СЕ ВЛИЗА В КАБИНЕТА МУ БЕЗ ТЕЛЕФОНИ! ДОСУЩ КАТО БОС НА МАФИЯТА. КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧУЕ „В ЕФИРА“, УГОВАРЯНЕ НА „РЕСТОТО“ ЛИ?

Това, което виждате на снимката е кабинета на заместник кмета на Община – Варна Христо Рафаилов.

Христо Рафаилов е назначен за зам-кмет от ПП/ДБ кмета на Варна Благомир Коцев.

Христо Рафаилов е син на кадровика на РДВР – Варна Наско Рафаилов, който успя да се набута в НДСВ и стана депутат от там.

Та, въпросното синче на кадровика на ченгетата в миналото сложил табелка на кабинета си в Общината, че влизането при него с телефони е … забранено!

Сякаш се влиза при боса на мафията.

Трябва да си напълно малоумен и абсолютен клоун за да турнеш подобна табелка на ОБЩИНСКИЯ си кабинет.

Вероятно въпросният ТАКА НАРЕЧЕН заместник кмет е обзет от обсесия за подслушване, което пък означава, че има какво да крие.

Дали не крие това, което се шушука из цялата Община, че „рестото“ е основна тема за разговор зад табелката?

Или пък не крие, че въпросният зам.кмет наскоро си е поръчал чисто нов луксозен мотор Дукати от Италия за около 50 бона?

Колко трябва да си смешен да караш хората, които влизат в ОБЩИНСКИЯ ТИ КАБИНЕТ да си оставят телефоните навън и що за комплексар трябва да си да си въобразяваш, че като влязат при теб без телефони няма как да те заковат докато уговаряш … „ресто“?

После се сърдят, когато ги наричат „простоидиоти“.

Ами „простоидиоти“ са!

Afera.bg

4 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.