Протест пред МВР с искане за строг контрол при допускане на мигранти у нас

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/protest-pred-mvr-s-iskane-za-strog-kontrol-pri-dopuskane-na-migranti-u-nas/129103 SvobodnoSlovo.eu
Протест пред МВР с искане за строг контрол при допускане на мигранти у нас

Той е организиран в социалните мрежи

Пред сградата на МВР тази вечер тече протест под надслов "Вън мигрантите от София". Той е организиран в социалните мрежи, а зад него стоят младежки организации.

Участниците категорично не желаят да бъдат свързвани с политически партии и се разграничават от всякакви опити да бъдат въвлечени в подобни разговори.

Исканията им са за изключителен строг контрол при допускане на мигранти у нас, както и забрана те свободно да се придвижват в града. На този фон полицията с поредна спецоперация с цел недопускане отново на случаи на бой между мигранти или между мигранти и български граждани.

https://nova.bg/

4 Коментара

Бай Иван

преди 1 месец

Всички привърженици на сглобката са изключително тъпи! Аз ги мислех, че са само много продажни, но се оказа, че освен това са и изключително тъпи! Днес гледах един от тях- Нидал Алгафари, който съвсем сериозно твърдеше в предаването "Челюсти", че причината за миграцията на орките от Африка и арабския свят били порнофилмите в които белите курви приканвали мангустите да идват притях, че ги чакали с нетърпение!? И онези младежи, видите ли подмамени откликнали! По голяма глупост не бях чувал от доста време! И тоя се води интелигент, че бил и български писател и обикаля всички така наречени "национални" телевизии да ръси глупостите си!

Коментирай

Раф

преди 1 месец

А защо вън от София?? Нали правителството,което ги приема е със седалище София!? Вие ги приемате, вие си ги дундуркайте. Не ги искаме в провинцията!!

Коментирай

Бате Винету

преди 1 месец

Ама по btv току що ни информираха че министъра МВР казал,че протестите били на битова основа. Не били свързани с мигрантите. А сега де, на кого да вярваш?

Коментирай

Анастасия

преди 1 месец

Ами вие вярвате ли на този министър?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.