Разбунилият държавата Рад. Василев: Страхувам се за живота си, не се чувствам предател

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/razbuniliyat-darzhavata-rad-vasilev-strahuvam-se-za-zhivota-si-ne-se-chuvstvam-predatel/110957 SvobodnoSlovo.eu
Разбунилият държавата Рад. Василев: Страхувам се за живота си, не се чувствам предател

Радостин Василев, който публикува записа от разширеното заседание на ръководството на ”Продължаваме промяната”, обяви в ”Денят започва”, че се страхува за живота си и че е под охрана на полицията. Каза, че не се чувства предател. Допусна, че е възможно хора от обкръжението му да са предупредили лидерите на ”Продължаваме промяната” за това, че има намерение да публикува записа.

"Винаги трябва човек да се оглежда в редиците си постоянно. Оказва се, че е закодирано да има при нас предателство. В никакъв случай аз се нямам за предател, напротив - имам се за човек, който единствен има смелост да прави това, което обществото има право да знае", изтъкна той.

Василев отрече да е публикувал записа след консултации с президента. Отрече и да е искал креслото на министър на спорта.

"Никой не е казал, че записът е таен, за да ми разрешава някой да го запиша. Имайте предвид, че можеше този запис да изтече и тайно, нали така? Но аз застанах с лицето си, за да го покажа и да кажа, че аз съм го направил и че аз не мога да подкрепям такава уйдурма, каквато се случва в момента и такъм тип разговори, които са срамни и пошли", заяви Радостин Василев.

Той изтъкна, че съгласуването на имената на директори на службите с чужди посолства е в противовес с националната сигурност и е заплаха за националната сигурност.

https://frognews.bg/

4 Коментара

Джулия С.

преди 10 месеца

Разбира се, че Василев не е предател. Но тук имаме ситуация "Крадецът вика дръжте крадеца!". Предателите на националните ни интереси, шарлатаните го обявиха за предател и аз искам да ги попитам - кого и какво е предал Василев? Вожда ви? Сектата ви, какво? Като какви се изживявате вие от ПП/ДБ та някой да ви предава вас? Аз ще ви кажа какви сте в очите на всеки здравомислещ човек - вие сте една долна, политическа пасмина! Безродници, помияри, шарлатани! Такива в този свят има много, с лопата да ги ринеш. Лошото обаче е, че вие търгувате със съдбините на цял един народ! Пожелавам ви да ви стигне най-тежкото възмездие и да е много скоро, преди да сте затрили това, което е останало от родината ми! Да бъде!

Коментирай

Мисля си

преди 10 месеца

Мисля си, че може би Радостин Василев не е бил отлюспен от ИТН, а инжектиран като троянски кон в ПП от трета инстанция, с цел да ги смаже. Може би от ГЕРБ, може би от президента или ... Бог знае от кого.

Коментирай

Браво

преди 10 месеца

Браво на Руди Гела! Каквито и да са били мотивите му, резултата е важен - да се отворят очите на хората!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.