РАЗКРИТИЯ: Коя е доц. Емилияна Конова, вдовицата на Людмил Доктора (ВТОРА ЧАСТ + СНИМКИ)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/razkritiya-koya-e-doc-emiliyana-konova-vdovicata-na-lyudmil-doktora-vtora-chast-snimki/129132 SvobodnoSlovo.eu
РАЗКРИТИЯ: Коя е доц. Емилияна Конова, вдовицата на Людмил Доктора (ВТОРА ЧАСТ + СНИМКИ)

Новината, която втрещи лекарската гилдия – че в помещение в Плевен, собственост на регионалната величина доц. Емилияна Конова, са открити наркотици, е само върхът на айсберга… Лекарката, която от 17 години управлява клиника за репродуктивно здраве, се оказа сред най-властните фигури в Плевен и региона с много приятели, на които да разчита – политици, адвокати, лекари, пише Alarma.bg.

Казват, че всичко е заради връзките на мъжа ѝ Людмил Конов – Доктора, който бе убит в края на юни 2004-а едва на 40. По онова време съпругът на Емилияна е един от собствениците на актуалния хотел „Ростов” заедно с Христо Димитров Каленов и Васил Миланов Антонов. Лекарят-психиатър притежавал и китайски ресторант, близо до който е застрелян.

Людмил Конов – Доктора

Всъщност, парите на фамилията са от бизнеса с горива, неслучайно Людмил Конов – Доктора е спряган като наследник на боса от СИК Стоил Славов – Телето, за което вече ви разказахме.

Точно по този повод около Конови изплува името и на олигарха Валентин Златев. Петролният и хотелиерски бос от Правец бил топлата връзка между бившия президент Георги Първанов и СИК в лицето на Младен Михалев – Маджо и покойниците Стоил Славов – Телето и Людмил Конов – Доктора, четем в публикация на „Банкер” от 10 септември 2020-а.

Именно Доктора, чиято съпруга доц. Емилияна Конова днес е сред силните играчи в Плевен, бил „виновен” за прераждането на „пикаещия във фонтани” Румен Петков от кмет на Плевен в политик от национална величина.

Безспорно е едно – че Конов е имал много бизнесконтакти, занимавал се е доста време след началото на промените у нас с петролен бизнес, а неговата вдовица Емилияна наследява връзките му, категорични са източниците на Alarma.bg.

През 2011 г. проверка на Агенцията по трансплантации установява, че въпреки риска за здравето в плевенската клиника Медицински център Клиничен институт за репродуктивна медицина „Св. Елисавета” на вдовицата Емилияна Конова се ползват нераждали момичета за донори на яйцеклетки!

Тогава отстранената като директорка на Изпълнителната агенция по трансплантациите (ИАТ) Теодора Джалева не се сдържа и разкрива, че именно одитът в клиниката на до върха на МЗ достигат връзките на доцентката…

Проверката ни показа, че клиниката на Конова работи от 2007 г. и вече има клонове в Бургас и Пловдив.

Щерката Наталия е доволна в прегръдката на бъдещия премиер Мария Габриел

Емилияна и Людмил имат две дъщери, също лекари – Наталия, която е клиничен фармаколог и парадира с близост до бъдещата ротационна премиерка Мария Габриел, и Боряна – детски психолог, чийто съпруг сред най-силните строителни босове – рядко може да му убегне тлъста обществена поръчка в региона на Плевен.

Антуражът на маститата доцентка също е прелюбопитен – политици, бизнесмени, творци, адвокати и, естествено, лекари.

Източникът на Alarma.bg насочи вниманието ни към неуспялата общинарка адв. Мария Кънова, наричана в Плевен Царицата на домашното насилие.

Психоложката Анелия Рангелова

Връзката с голямата шефка Емилияна Конова минава през подчинената ѝ докторка Анелия Рангелова, психолог в инвитро клиниката.

Източник: narod.bg

5 Коментара

ценка

преди 1 месец

От болница за лечение на спешни случаи Пирогов се е превърнал в болница за лечение на всякакви случаи, които никога не са заплащали здравни вноски, мигранти, малцинствени групи /с привилегии/ и т.н. и резултата е точно този, който виждате. Докато не върнат предишният статут на болницата и не задължат всички болници да имат спешни отделения щом са на "хранилката" НЗОК /за частните става дума/, положението ще става все по страшно. Защото частните отчитат директори с милиони заплата без никакви усилия и без прием на неосигурени, а доскоро елитната болница Пирогов , се превръща в обслужващо звено за маргинализирани май? Най-грозното нещо е факта, че съвестни данъкоплатци делят стаи с такива, които не са чували за плащане на здравни вноски и търпят характерните особености и "екстрите", които разнасят със себе си въпросните. По света подобни се обработват в спешното и се пращат в къщи, а не ползват болнично лечение.

Коментирай

Бля Бля

преди 1 месец

Напълно съм с гласен с горния коментар от Ценка. Навремето при лошия соц.във всяка болница имаше спешно отделение ,което обслужваше даден район . Тогава нямаше неработен цигани и бяха обслужвани като българите . Сега тъй като нямат осигуровки чакат да настъпи нощта и тръгват да се лекуват и търсят правата си. Но това е в резултат на соровската защита на "човешките " права. Същото важи и за виетнамските работници от средата на 80 години. Пл,ем по докторите ,че били търгаши ,но при тази помия ,която обслужват е нормално да си го изкарват на редовните болни с осигуровки, не че е правилно ,ама и на тях им писва. До 2000година Пирогов беше образец на болница за спешни случаи . Сега да не дава Господ да ти се наложи да я посетиш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.