Репутационно самоубийство

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/reputacionno-samoubiystvo/141843 SvobodnoSlovo.eu
Репутационно самоубийство

Митко Николов и Живко Тодоров водачи на листи на ГЕРБ ми звучи като тежка глупост. 

Репутационно самоубийство.

Едни от малкото кадърни и работещи управници да се превърнат в какво - в послушни и лентяйстващи машинки за гласуване според както му скимне на Бойко ли? В поредните Тома Биков и Томислав Дончев?

Жалко за гражданите на Бургас и Стара Загора. 

Те виждаха в тях наистина надпартийни фигури. А сега статуквото пак ги тласка в партийната мръсотия.

Митко и Живко, като независими кандидати, имаха всички шансове да участват в следващия президентски вот и да го спечелят.

Борисов май го осъзна, изревнува и опитва да ги потопи.

Приятели, бягайте с двеста…ако са ви останали крака и здрав разум!

Недялко Недялков

10 Коментара

гуци

1 week before

Недялков премина в Пеевскя лагер, дано поне е захлебил ще иначе съвсем бадява. И по-полека с дитирамбите, Пеевски няма бъдеще.

Коментирай

Недялко Недялков

1 week before

Продаде се и нямаш право да съдиш другите.

Коментирай

Ася

1 week before

По този въпрос Недяков е прав. Само не ми стана ясно как така изведнъж прегърна каузата на Пеевски (по-известен като дебелото момче), който е готов да превърне България в прифронтова зона. То ясно е, че и Доган, и тиквите, и пепетата, и корнелите - всички крадат. Но няма по-голяма опасност от намагнатизираното шопарче, за което в конституцията трабвало да се запише, че България за вечни времена е член на нато. Позор, Недялко! Доста хора ти вярваха.

Коментирай

'ююююююююююююю

1 week before

Удобно триете мнения, когато се пита Недялко Недялков, който продаде ПИК и след продажбата - защо ПИК вече тотално е ПРО пеефски сайт, който дори през нощта публикува плюене по натовския антибългарски президент радеф, но ПИК отказва да публикува плюене по нациста пеефски! Защо, Недялко, стана така?!

Коментирай

ю'''''''ю''

1 week before

Господин Недялков, кога ще се научите на българска граматика?! На мен ми омръзна да чета неграмотността ви.

Коментирай

;;;;;;;;;;;;;;;;;'''лккк

1 week before

Във всяко изречение, господин Недялков, сте абсолютно неграмотен! Пример "Митко и Живко, като независими кандидати, имаха всички шансове да участват в следващия президентски вот и да го спечелят." - нямате никаква представа къде се поставят препинателни знаци, поставяте ги, където ви падне, господин Недялков... Срам ме е, че сте "журналист". Идете в училище и ограмотете неграмотността си! Срам ме е от Вас, господин Недялков!

Коментирай

Бившият собственик на ПИК - Недялко Недялков премина в лагера на НАЦИСТА пеефски!

1 week before

Бившият собственик на ПИК - Недялко Недялков премина в лагера на НАЦИСТА пеефски!

Коментирай

асерт

1 week before

ШОК: Недялко Недялков на наркотици?! Хванаха бившия собственик на ПИК в сексуални отношения с двама мъже и с наркотици! Как може мъж на възраст, който мачка чаршафите и мърси креватите с двама мъже с телесните им течности, да бъде ментор на политическия небосклон и да бъде стожер за политическа коректност?! Недялко Недялков най-добре умее да брои пари и да продава себе си, но не трябва да допускаме този морален отпадък да продължава да бъде "журналист", нека си остане в креватите с мъже, заявиха източници от няколко партийни централи!

Коментирай

КАКВО СТАВА

1 week before

Пропеефският/пронацисткият американски журналист Недялко Недялков удари дъното!

Коментирай

Гринго

1 week before

Мнението на заралии за Ж.Тодоров "малко" се различава от недялковото, но... карай да върви. А за останалото си има механизъм - водиш листата, баламите те избират, отказваш се, влиза следващият.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.