Резидентът Радев вече простее! Стана като банкянската говоряща тиква

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/rezidentat-radev-veche-prostee-stana-kato-bankyanskata-govoryashta-tikva/46897 SvobodnoSlovo.eu
Резидентът Радев вече простее! Стана като банкянската говоряща тиква

Резидентът Радев вече простее! Стана като банкянската говоряща тиква.

Абе, другарю президент. Толкова ли е малък мозъка ви, че лично и публично квалифицирате македонския казус като "престъпление от омраза"? Тази квалификация изказана от президента и настоящ едноличен управник на цялата страна за кого работи? За българските интереси или против тях? Кой съветник ви пълни главата с такива и подобни глупости, та не виждате по-далеч от носа си? Толкова ли е трудно да се разбере, че Македония не е хапка за всяка уста и там трябва да пипат знаещи и можещи, а не мъртвите души. Жалко само за хилядите българи, които загинаха за националната кауза, която днешните ни държавници опустошихте. Ами като не знаете нищо, поне си мълчете, бе, пичове.

Мълчи Радев, мълчи! Мълчанието е злато, бедни ми Йорик.

Николай Марков

 

6 Коментара

Н. Петров

преди 1 година

Румен Радев от бивш Летец, сега вече се доказва, като настоящ Подлец!

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Поне по диагонал прочетете " Преспанските камбани " и " Гласовете ви чувам " на Талев. Или намерете кой да ви ги разкаже в резюме. По точно описание на борбите в Македония не съм чел.

Коментирай

Кумчо Вълчо

преди 1 година

МаГАрков, недраги ми "полковник" и ти чадо се взе на сериозно! ГолЕм разбирач по всичко, сега най-паче за ситуацията с Македония! Драги ми Смехурко, по-добре се покрий нейде или при Йоло Денев или при Яне Янев, а може и при Сидеров или Гого "Боеца"....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.