Родители, гордейте се с дъщерите, които пушат и псуват "майсторски" майка с деца в столичната подземна железница

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/roditeli-gordeyte-se-s-dashterite-koito-pushat-i-psuvat-maystorski-mayka-s-deca-v-stolichnata-podzemna-zheleznica/122495 SvobodnoSlovo.eu
Родители, гордейте се с дъщерите, които пушат и псуват "майсторски" майка с деца в столичната подземна железница

Майка в София разказа за потресаващо отношение на тийнеджърки в метрото. Според Радослава Атанасова двете момичета са издишали пушека в децата й и са псували "майсторски".

Тя се обърна към родителите на ученичките.

"Скъпи родители, гордейте се с най-"възпитаните" деца на планетата. Видимо на не повече от 12 години, пушат демонстративно вайпове вътре в мотрисата срещу мен майка с две деца на 4 години, псуват майсторски.

Две момиченца и едно момче, което веднага спря като направих забележка и се разграничи от тях двете. Но те, те обиждаха, псуваха, издишаха пушека в децата ми. Браво! Чудесно сте ги възпитали. Топ деградация!", посочва със сарказъм Атанасова.

Много потребители подкрепиха жената и се съгласиха с нея.

"Наблюдението ми е, че масово младежите се държат така, че и без билети/карти се шмугват в метрото. И вадят ел цигари и тел за по 2000 лв, но иначе нямат 1.60 за билет. Те, това в положението в нашата мила, родна държавица", отбелязва М. Йорданова.

"Малко са им шамарите на двете пикли! До тук ни докара чалгата. Не мога да си помисля какви поколения идват след тях", добавя Александър С.

Други бяха категорични, че вината на малките деца, не е било необходимо да се качват лицата им в социалната мрежа.

"Права си, до известна степен. Но нямаш право да ги снимаш и качваш по групи, особено щом са на 12. Иначе за пушенето си напълно права", пише Никола Д.

https://blitz.bg/

5 Коментара

rusnak

преди 2 месеца

И ако им шибна по един шамар, ще наскочат дестки педалски НПОта на Козак.

Коментирай

Вяра

преди 2 месеца

Чавдарчето добро дете е, а атлантичето?

Коментирай

Леков

преди 2 месеца

Резултат от насадените ни евроатлантически ценности

Коментирай

Лакота

преди 2 месеца

Не са виновни нито родителите, нито учителите, нито съседите! Виновна е телевизията и киното! И, да...и тик ток...четата?! Щом е Модно...'айде и ние така! Толкоз!

Коментирай

Ангелина

преди 2 месеца

"Родителите" на тези меко казано "възпитани деца" ,със сигурност не са по различни .Те със сигурност се "гордеят" с "модерните си нормални деца",нали са част от общото стадо на пълната деградация ,която преобладава не само сред младото поколение ,но е и характерно за възрастното население ...!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.