Родителите на изчезналата Ивана: Ако ни гледаш, обади ни се, няма да ти се караме

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/roditelite-na-izcheznalata-ivana-ako-ni-gledash-obadi-ni-se-nyama-da-ti-se-karame/128994 SvobodnoSlovo.eu
Родителите на изчезналата Ивана: Ако ни гледаш, обади ни се, няма да ти се караме

Вече 16 дни няма следа от изчезналата Ивана от Дупница. Преди два дни беше прекратено издирването на момичето на терен в общината.

Ивана не е в България, това е останалата версия Пред камерата на БНТ родителите ѝ отправиха призив - ако ги гледа, да се свърже с тях и да се прибере у дома.

"16 дни сме в неведение, не знаем къде е. Надяваме се да е жива и здрава, ако ни гледа, да се обади по телефона на мен или на баща си, няма да ѝ се караме за нищо", каза майка ѝ Мария.

Предполага, че Ивана е ядосана на всички около себе си.

Семейството споделя, че то също има вина за състоянието на момичето. Последният им контакт с нея е бил на 21 февруари - ден преди да изчезне.

Майката обясни, че Ивана е била тормозена от съучениците си, а бащата заяви, че никой от училището не е предприел мерки, въпреки че няколко пъти са ходили при директора.

dnes.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.