С какво те шантажира Руди Гела, Кириле? С какво те държи?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/s-kakvo-te-shantazhira-rudi-gela-kirile-s-kakvo-te-darzhi/53673 SvobodnoSlovo.eu
С какво те шантажира Руди Гела, Кириле? С какво те държи?

Изпратих смс на Кирил Петков: 

Браво, Кириле, отиде в Плевен да подкрепиш кампанията на Радостин Василев - да агитираш избирателите за един ренегат; за този, който настояваше да бъдеш вкаран в затвора за декларация с невярно съдържание; който е поискал от теб по 500 000 евро за всеки един от онези, които предадоха “Има такъв народ”; който незаконно придобива полицейското досие на гражданина Христо Аврамчев; който е разследван за дейността си като министър; за когото има готово обвинение от СГП “за принуда” над Христинка Иванова… Знаеш Радостин Василев какви брутални обиди и лъжи изригна срещу мен през септември миналата година, заради моите разкрития за неговите политически прегрешения - е, това не те впечатлява, обаче си адски възмутен от песента за Лена Бориславова, в която няма нито една неистина … 

С какво те шантажира Руди Гела, Кириле? С какво те държи? Със записи от апартамента, в който сте търгували депутати ли? Или със записи на оргии в Министерски съвет?

Все някога ще трябва да отговориш на тези въпроси! 

Не те ли е срам да мълчиш и да се криеш? 

Ти си зависим човек. А искаш да управляваш държавата. Не можеш и не бива! 

Соня Колтуклиева

1 Коментара

Петя

преди 11 месеца

Браво! Много точно казано. Радвам се ,че има хора ,които разкриват какви лъжци са тези от ПП. Бъдете жива и здрава!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.