Съдът разреши ДНК проба от детето на „Мис Бикини“, Бойко ли е бащата?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sadat-razreshi-dnk-proba-ot-deteto-na-mis-bikini-boyko-li-e-bashtata/110755 SvobodnoSlovo.eu
Съдът разреши ДНК проба от детето на „Мис Бикини“, Бойко ли е бащата?

Истината за „Барселонагейт“ и прането на 5 милиона евро ще излезе наяве – съдът разреши да се вземе ДНК проба от дъщерята Ема на „Мис Бикини“ Борислава Йовчева с цел да се установи дали бащата е Бойко Борисов, научи единствено Narod.bg от свои хора в Темида.

Както отново първи съобщихме, миналата седмица прокуратурата поиска вземане на ДНК от Ема Бориславова Йовчева, родена на 18 април 2012-а, за да се разбере кой е биологичният ѝ баща в опит да се разплете схемата с къщата и магазина в Барселона на „Мис Бикини“.

Вече не е тайна, че предмет на разследването са парите, с които е купено луксозно жилище с басейн, охрана и модерна система за наблюдение в Барселона, луксозен магазин за дрехи с площ 140 кв.м. на една от централните улици – Paseo de Grácia, както и бяла кола марка Porsche Macan, карана от „Мис Бикини“.

Според разследване на испанската прокуратура цялата афера с прането на 5 млн. евро е в тясна връзка с кръга около бившия премиер Бойко Борисов.

Ако се окаже, че Ема не е дъщеря на лидера на ГЕРБ, медиите вкупом трябва да му се извиним за тоновете мастило, изхабено по темата „Барселонагейт“.

Но, обратно, ако се окаже, че щерката Ема е дете на Бойко Борисов, ще лъсне пряка връзка на лидера на ГЕРБ с престъпната схема, осъществена през две регистрирани в Барселона фирми Numin Invest SL и Emma BGS SL, зад които стои бившата манекенка Борислава Йовчева.

И нещо друго, което е не по-малко важно – ако 11-годишното момиченце се окаже дъщеря на Бойко, това ще последното нужно доказателство, че лидерът на ГЕРБ е изпаднал страхливец, който се крие за гърба на дете, за да отърве от лапите на правосъдието. И че каквато и присъда да получи за това престъпление, печатът на позора остава завинаги.

narod.bg

7 Коментара

Bari

преди 3 месеца

Има един филм - " Беднякът милионер". Ама сега гледаме един,не филм, Пожарникарят милиардер.

Коментирай

зоро

преди 3 месеца

Нещо изпускате най-вероятното - резултатът от пробата зависи от "настроението" на колцина бели престилки. Ако са в лошо "настроение" може да виснат по детските катерушки, като един патоанатом, примерно.

Коментирай

copy - paste

преди 3 месеца

Няма вече далавери с АСВАЛТ и ГАС Бай СТАВРИ МАЖЕЕ БОЙКО за дъъъълго с МАС Няма вече мис бИКИНИ ,КУРВИ БАРСЕЛОНА В ЦСЗ и в Кремиковци се строява БАТАЛЬОНА

Коментирай

Зелена брада

преди 3 месеца

Кой твърди, че правенето на деца е престъпление, другарю?! Не, не правенето на деца, а отричането от направеното дете е престъпление! Капиш?

Коментирай

някой вярва ли

преди 3 месеца

на съда!!!!АЗ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ НА НИЩО!!!!

Коментирай

някой вярва ли

преди 3 месеца

на съда!!!!АЗ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ НА НИЩО!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.