Съдия Гьонова, Вие сте идеалното лице на Светата Инквизиция

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sadiya-gyonova-vie-ste-idealnoto-lice-na-svetata-inkviziciya/114097 SvobodnoSlovo.eu
Съдия Гьонова, Вие сте идеалното лице на Светата Инквизиция

Съдия Татяна Гьонова усмихнато обясни решението си да пусне на свобода касапина с "медико-биологичните данни за увреждането" 😡

"Съдебно-медицинската експертиза установява наранявания, които поотделно и в своята съвкупност сочат на временно разстройство на здравето, действително, но не опасно за живота." 

Съдия Гьонова, ако в отчаянието и ужаса си 18-годишната жена се беше самоубила, това щеше да е нейно житейско решение и нямаше да е свързано с ужаса, болката и изтезанията на които е била подложена? Явно всеки сам си е виновен и това не бива да се доказва от никого. 

"Затова колкото и да звучи стряскащо, възмутително, ние разбираме тази позиция, но законодателят го квалифицира като лека телесна повреда, ако и да не е лека в житейския смисъл на думата."

Ерго, съдия Гьонова, държавата е наясно, че няма грам справедливост за жертвите, а Вие с облекчение се позовавате на тази несправедливост, наместо сама да повдигнете въпроса и да потърсите незабавно професионална помощ, включително от министъра на правосъдието. 

"В този случай, за да има средна телесна повреда, следваше да е налице поне временно разстройство на здравето, но опасно за живота, разбирате ли? Ние това не го установихме. Доказателствата по делото не подплатиха, така да кажа най-общо, средна телесна повреда."

Съдия Гьонова, Вие сте идеалното лице на Светата Инквизиция. Ако в битието си на съдия не знаете как да ползвате закона, за да бъде приложен той в полза на изтезавана жертва, агонизирала с часове, от Вас никой в държавата ни няма нужда.

И да! Разбрах всичко за буквата на закона! Дословно го разбрах. И НЕ - НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!  

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ НА ПРОТЕСТА ДОВЕЧЕРА! ДА ЗАЯВИМ ПРЕЗРЕНИЕТО СИ КЪМ ТЕЗИ, КОИТО ТРИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НИ УБЕЖДАВАТ, ЧЕ МОЖЕМ ДА СМЕ САМО ЖЕРТВИ! 

ДА ЗАЯВИМ НА НОВИТЕ ЗАКОНОТВОРЦИ, ЧЕ ИМ ОСТАВА СТРАШНО МАЛКО ВРЕМЕ ПРЕДИ ДА ГИ ПОМЕТЕМ - И БЕЗ ДА СА ИЗМИСЛИЛИ КАК ДА КОНТРОЛИРАТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР. 

СТАВА ДУМА ЗА НАШИЯ ЖИВОТ! 

18 ЧАСА В 40 ГРАДА В БЪЛГАРИЯ!

Лияна Панделиева

8 Коментара

Червената шапчица

преди 9 месеца

I am Лияна Панделиева

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Лияна Панделиева, Вие сте идеалното лице на СДС, БСП и Евроатлантическия, жълтопаветен планктон, донесли разрухата у нас…

Коментирай

ввввиви

преди 9 месеца

Потресена съм как изглежда 18-годишното момиче, което всъщност трябва да е в 12 клас, все още незавършило средно образование, но е готово за работа в нощен клуб! Корекциите по външният й вид струват доста п ари, от къде са?Извършителят, разбира се, трябва да получи адекватан присъда, но има нещо гнило в цялата тази ситуация. Надявам се да не се използва за нагнетяване на напрежението, протести или кой знае още за какво!

Коментирай

Българин

преди 9 месеца

Фейсът и казва всичко!

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Дебора е идеалното лице на съвременното чалга курве, което кисне по нощните заведения, прави свирки на батковците и не иска да ходи на училище. А баща й къде дреме…

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Панделиева с разкрития за спасителя, пребил французин в Поморие --- тая знае всичко за всеки. Баси мисирката…

Коментирай

Сенека

преди 9 месеца

Гьонова е могла да върне за доразследване, при наличието на заплахи и продължаващо престъпление, но явно е глупава и не става за съдия. Въпреки това е съдия и има имунитет. Ваксинирана е. Абе тъпигьоз отвсякъде.

Коментирай

Гого М

преди 9 месеца

Не й го пожелавам,но ако беше нейната дъщеря,как би отсъдила?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.