Само едно не ми е ясно: защо нечие невежество се превръща в "новина"?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/samo-edno-ne-mi-e-yasno-zashto-nechie-nevezhestvo-se-prevrashta-v-novina/122607 SvobodnoSlovo.eu
Само едно не ми е ясно: защо нечие невежество се превръща в "новина"?

"По света и у нас" - новините на БНТ излъчи жален репортаж с интервюта на българинчета в Мюнхен, закъсали на летището заради снега.

Ама никой нищо не им казвал, ама какво като валял сняг, ама отменяли полети (само тези до София, всички други вероятно са летели по график 😁), ама никой не дал една тъмна стая бебето да спи на спокойствие (то е било единственото бебе на цялото летище, а там е пълно с бебешки стаи), ама спели по пода на летището, ама и тая Германия се е скапала напълно.

Кратка проверка сочи (моя, не на БНТ), че миналата година, точно по същото време, летището в Мюнхен е спряло около 200 полета, защото полосата за излитане замръзнала. Освен това по всички възможни канали летищата в Германия умоляват пътниците да тръгват към летището само когато полетът им е потвърден. 

Най-готиното е, че никой от потресените българи в Германия няма как да ругае България или националния превозвач, макар все пак Външно да можело да се постарае малко 😉.

Само едно не ми е ясно: защо нечие невежество се превръща в "новина"?

Иначе знам българин в Мюнхен, който трябваше да лети миналата седмица. Видял прогнозата, проверил полета видял, че няма потвърждение за него и останал у дома.

Лияна Панделиева

5 Коментара

Борис

преди 5 месеца

Ами права е хубавата-някога!Лиянка!На тъпия бугарин все някой друг му е крив!Преди време-сушата,кишата и Гришата.А сега-зимата,студа и тъпата Германия! Тъпанарино,ако искаш все да ти е наред,стой си в кочината,грухти и чакай Коледа!

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Деси Слава шокира феновете си със скорошно признание, което направи в социалните мрежи. В него ангелогласната блондинка е до болка откровена, признавайки, че е била жертва на насилие. "На гърба на някой смазан и превит човек ти да се чувстваш прекрасно граничи със садизъм", признава фолкпевицата. И не спира дотук. "Аз съм имала две връзки, в които е имало насилие", разкрива изпълнителката, която неслучайно е участник в инициатива в подкрепа на борбата срещу домашното насилие. В нея са се включили още колежките ѝ Кали, актрисите Глория Петкова и Яна Маринова и писателката Цветелина Цекова.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Дебора с 400 шева е на летището...

Коментирай

Като не ти

преди 5 месеца

е ясно, не се обаждай. Запиши да учиш психология. На българина нервите са му опънати до краен предел, не защото така иска... Но явно госпожата живее в друга реалност.

Коментирай

Любена

преди 5 месеца

Панделиева е противна личност. За какво огласявате писанията на една бездарница!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.