Сарафов: България е една от най-спокойните държави, благодарение на полицията

Прокуратурата осъзнава своята роля и отговорност, при спазването на правата на гражданите

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sarafov-balgariya-e-edna-ot-nay-spokoynite-darzhavi-blagodarenie-na-policiyata/117247 SvobodnoSlovo.eu
Сарафов: България е една от най-спокойните държави, благодарение на полицията

Прокуратурата осъзнава своята роля и отговорност, при спазването на правата на гражданите

България е една от най-спокойните държави, няма място в страната ни, на което законът не застига. За да бъде такава държава, заслугата е на вас - служителите на МВР.

Това посочи изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов по време на Национално съвещание на МВР във връзка с предстоящите местни избори и приоритети на вътрешното ведомство в борбата с престъпността.

Той добави, че МВР и прокуратурата са партньори срещу престъпността и беззаконието. Мога да поема отговорност от името на прокуратурата, че ние ще подкрепим всички ваши усилия, каза още Сарафов. Той отчете, че ръководството на държавното обвинение е в отлични отношение с ръководителите в МВР.

Прокуратурата осъзнава своята роля и отговорност, при спазването на правата на гражданите. Само заедно можем да постигнем наистина ефективен резултат, добави и.ф. главен прокурор.

"От особена важност е гражданите да знаят и да са убедени, че отиват на честни избори, на които техният глас ще бъде зачетен и именно наша отговорност е да създадем условия за това, да положим усилия и да върнем доверието на българите в изборната система и институциите", посочи Борислав Сарафов.

Източник: blitz.bg

5 Коментара

moitoi

преди 7 месеца

Сарафов: България е една от най-спокойните държави, благодарение на НЕЙНИЯ НАРОД и полицията му!!!Това е ПРАВИЛНОТО!!!! Само ПОЛИЦИЯТА си е ПОЛИЦЕЙЩИНА и друг ВИД Управление!!! Да сте Благодарни че НЕ сме Мексиканци/извинявам се за сравнението/...!!!

Коментирай

rusnak

преди 7 месеца

Много е прав. С най-голям процент полиция на глава от населението в света, се шири див бандитизъм, а тази структура изпълнява ролята на частна охрана на тежката организирана престъпност, докарала територията до страхотна мизерия и нищета. Прав си бе, СОПОЛ!

Коментирай

bat_petjo

преди 7 месеца

Сещам се за филма "Хлапето" с Чарли Чаплин. Хлапето чупеше витрини, бащата ги правеше, а за пред обществото се правеха на непознати. Всеки да си се сеща кой кой е в родната ситуация. И, да, спокойно е, опазиха Мишо Бирата, жена му, Ваньо Танов, Къро, Джингов, брат Галев, Алексей Петров и още много други знайни и незнайни и за това наистина няма от какво да се безпокоят. Но има и какво още да се желае, Пепи Еврото , например , все още остава извън полезрение, ... за сега.

Коментирай

bat_petjo

преди 7 месеца

И да добавя, това да разчиташ на сила и заплаха, вместо на икономически стимули, да не говорим за Братска любов, си е чист фашизъм/сатанизъм. Само се чудя от кой тип фашизъм нашия, този от Втората световна война или от този на Латинска Америка. Май сме от втория тип - на военно-полицейска хунта. Много сме бедни за да сме от национал-социалистическия тип.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.