СЪРДЕЧНА ПРИЯТЕЛКА НА ШЕФА НА МИТНИЦА – ПЛОВДИВ, НАЗНАЧЕН ОТ ПЕТЯ БАНКОВА, СЕ РАДВА НА ПОДАРЪК АВТОМОБИЛ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sardechna-priyatelka-na-shefa-na-mitnica-plovdiv-naznachen-ot-petya-bankova-se-radva-na-podarak-avtomobil/131484 SvobodnoSlovo.eu
СЪРДЕЧНА ПРИЯТЕЛКА НА ШЕФА НА МИТНИЦА – ПЛОВДИВ, НАЗНАЧЕН ОТ ПЕТЯ БАНКОВА, СЕ РАДВА НА ПОДАРЪК АВТОМОБИЛ

Едно от знаковите назначения „по предназначение“ на арестуваната за контрабанда, пране на пари и корупция шефка на Агенция Митници Петя Банкова е Мирослав Беляшки.

Именно Банкова го прави шеф на Митница – Пловдив. Като преди това „митническия капацитет“ на Беляшки е работата му като … ПР в екипа на Здравко Димитров като кмет на Пловдив и областен управител на Пловдив. В Община – Пловдив Беляшки работи като директор на отдел „Канцелария и протокол“.

На 20 февруари т.г. поради това че има „професионален капацитет“ да ръководи митница, Беляшки е пръкнат точно от арестуваната за контрабандна Петя Банкова като … шеф на Митница – Пловдив.

Какъв е резултатът от „профи“ работата на шефа на Пловдивската митница в полза на ОПГ в което е Петя Банкова, арестувана за пране на пари, корупция и контрабанда, свързана с канала на Паскал, не е много ясно, ама е ясно какъв подарък получава сърдечната приятелка на шефа на Митница – Пловдив Мирослав Беляшки – Маргарита Бойчева:

Afera.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.