СЕКС АФЕРИ В НС: Дърти коцкари, лелки на средна възраст, гейове и лесбийки красят българския парламент

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/seks-aferi-v-ns-darti-kockari-lelki-na-sredna-vazrast-geyove-i-lesbiyki-krasyat-balgarskiya-parlament/122035 SvobodnoSlovo.eu
СЕКС АФЕРИ В НС: Дърти коцкари, лелки на средна възраст, гейове и лесбийки красят българския парламент

Не знаем дали помните, как преди близо 3 години, през декември 2020 г., в Брюксел избухна шумен скандал, в който главно действащо лице беше депутат от Европейския парламент. Тогава полицията в столицата на Белгия задържа по време на оргия 25 мъже в апартамент в центъра на града, като един от тях се оказа евродепутат.

Припомняме горния случай, защото сексът винаги си е секс, а някои казват, че властта е най-големият афродизиак. Според нас обаче, ако на един мъж за да му “стане”, му е нужно преди това министерски пост, то това вече е сериозен личен проблем. Но пък нека оставим тази тема на Кобилкина, тя е далеч по-веща по въпросната материя.

По тази тема обаче българският парламент не е изключение. Е, не е сенатът в Рим по времето на Калигула, но пък от едни снимки се вижда, че бивш премиер на страната си държи лубрикант до главата. Може би, за да си маже челото против бръчки, кой знае? Като припомним на по-младите и някои други лица от българския парламентаризъм от 90-те, ще видите, че секс извращения в българското Народно събрание има отдавна. Достатъчно е само да споменем нежните пристрастия на бившия парламентарен шеф Йордан Соколов и емблематичния сваляч на деца Владо Кузов.

Настоящото 49-то Народно събрание не е изключение. Вярно е, че няма чак толкова гейове и лесбийки, колкото има в новия Столичен общински съвет, но пък в почти всяка парламентарна група има по един зайо-байо, който ӳмре да наднича под полите на репортерките.

Но нека подред. 

В това отношение като най-голяма, парламентарна група на ГЕРБ е нещо като паметника на Съветската армия. В центъра стърчи снажното тяло на Бойко Борисов. Легендата разказва, че Борисов дарява с любов всички, ама като казвам „всички“ – всички! Кметове, общински съветници, ПР-ки, депутатки, спортни и метеорологични говорителки и въобще всички, които имат два крака и възможно по-нежна кожа. Злите езици дори твърдят, че жената на всеки близък приятел на Борисов, най-добре може да потвърди горното. Е, и в ГЕРБ има хубави жени, като не е задължително това да бъде именно къдравата Сю.

В крайна сметка, в името на обективността, трябва да признаем, че Деси Атанасова изглежда далеч по-добре от Лиляна Павлова или пък (не дай, Боже) Искра Фидосова. 

В същото време прави впечатление, че в ГЕРБ за сексуалните дисциплини явно отговаря готвещият се за бъдещ шеф на БФС Красен Кралев. Никой не знае как Красен Кралев се превърна в секс машината на десния консерватизъм, но пък ако не беше, защо тогава Виктория Петрова от бТВ щеше да си губи няколко години с него?! А и няколко ПР-ки от офиса му направиха квантова кариера, като само в рамките на 24 часа от „обикновени тъпи патки”, се превърнаха в „обикновени тъпи папки с политическа позиция”.

Някъде тук трябва да споменем и Тома Биков, който въпреки чистичкия си и спретнат вид, таи доста тъмни мръснишки тайни в сресаната си главица. Няколко пъти, твърдят клюкарите, Томата тръгвал полугол за среднощна среща с Баце, зарязвайки в района на хотел “Маринела” не една или две тунинговани шаврантии.

ПП-ДБ пък може и да са втора политическа сила в парламента, но заемат челно място в тази класация. Достатъчно е да споменем „парапета“ на Киро и розовите пантофи на леля ви Асена. В същото време не трябва да подценяваме сексуалния живот и скрити страсти на останалите членове в групата на ПП-ДБ, като тук не бива да изключваме ген. Атанас Атанасов само защото е дребен, тъй като и дребните хора водят сексуален живот. С други дребни хора, разбира се. За Христо Иванов пък знаем, че има голям нос, а жена му живее в Брюксел, така че по чиста дедукция може спокойно да предположим, че не е девствен.

ПП пък имат и свое женско острие в една подобна класация: да, става дума за Лена Бориславова, която, ако беше останала депутат, накрая щеше да се окаже или че всички в парламента са ѝ деца, или че всички са ѝ мъже.

Всъщност в името на някаква обективност, тук трябва да отбележим, че в ПП има и сериозни семейни хора, радетели на семейните, макар и не християнски ценности – като Даниел Лорер и неговата съпруга Виолета. Те двамата действително стоят встрани от една подобна класация.

За сметка на тях, обаче, “демократите” си имаме Настимир Ананиев. И споменавайки това име не се изненадвайте, ако отвсякъде започнат да падат пера, фльонги и белезници с розови пухчета. Нещо повече: Настимир е нещо като Джокович в своята разкрепостеност, което пък логично предполага, че на следващите евроизбори Настимир би трябвало да бъде изпратен да говори свои глупости на висока позиция в Брюксел.

В БСП пък секс не се прави! Забранено им е с решение на председателя. А председателят разрешава, само ако Калоян Методиев разреши преди това. А Калоян Методиев от своя страна, понеже няма време за глупости, тъй като атакува по 24 часа президента, нищо не решава и затова сексът на този етап в социалистическата партия остава мираж. Е, като махнем Ченчев, ама то е нормално, щото кой ли си няма сексуална играчка? 

В БСП има и още други тъмни тайни, като скритите кулинари там – ядат или младо агнешко, или нищо! Няколко стари коцкари отдавна мастурбират наум при всяка среща с по-млада репортерка. Освен това, на „столично ниво” в момента май тече друга крупна и мега секретна любовна авантюра. Злите езици отново твърдят, че столичен червен лидер е позагърбил русата си съпруга и е обърнал поглед към амбициозна сладурана с карибски тен. Но за тази афера тепърва предстои да пишем.

В същото време обаче не подценявайте изявите на ДПС на европейската сексуална сцена, където представители на тази партия се славят в Брюксел със своите изкусни мазни борби. Все си мисля, че Борис Бонев един ден би могъл да си подаде документите и в ДПС, защото либералите трябва да се поддържат, нали така? Дет се вика, трябва да минават всички през някакъв тест от типа на „Сваляй гащите сега да те видя, ти либерал ли си, или лукова глава?!“.

Що се отнася до „Възраждане”, Коцето преди да прави каквото и да е било, първо пита Йовка! Що първо пита пиарката Йовка, ние не знаем, но може да предполагаме. Може пък Коцето да си търси три четвърти червени чорапи. С черен жартиер. Освен това предполагаме, че дори и сексът във „Възраждане” е скучен, защото най-вероятно Коцето им разрешава да се съвкупяват единствено във всяка последна неделя в месеца и то само между 2 и 4, защото в Новосибирск по това време е вече 9 вечерта, а след 9 Путин разрешава свободната любов.

Само ИТН няма какво да ги мислим, те си имат „Магаданс”. Да не говорим, че по 7/8 върви едно предаване с четири девойки, които толкова много дърдорят, че е нормално накрая на Ивайло Вълчев да не му се прави секс.

Или ако обобщим, един от основните изводи, които трябва да си направим, е, че 49-то Народно събрание на България не е сексуален провал. Политически, икономически и културен провал -да! Но сексуален – не. И в този ред на мисли, трябва да отбележим, че и ние заемаме своето достойно място в света на извращенията. Дет се вика – и ние сме дали един Бой Джордж на света. И е без значение дали той се казва Борис или Асена. Важното е, че е Джордж. И е либерал!

Източник: MEDIAMALL

10 Коментара

Червената шапчица

7 months before

Нямаме религиозен конфликт! Конфликтът е сексуален. Когато вибраторът на м'амзел дьо Крушовица беше на ремонт в сервиза, тя хващаше Божанката за ушите, притискаше силно главата му към своята вагина и с два удара зад врата казваше - хайде започвай, какво чакаш... Понякога трудно достигаше до оргазъм и се налагаше направо да седне върху лицето му... После др. Свиленски правеше изкуствено дишане на Божинков, защото беше направо задушен и береше душа... Ето защо, сега Божанката мрази др. Нинова.

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Деница Сачева е преследвана от Хамид Хамид.

Коментирай

Балалайка

7 months before

И аз залагам на Петев, но който или която и да е, супер сте!

Коментирай

Жител на Евротериторията България

7 months before

Този текст (не знам кой е авторът му) е не само прекомерно циничен и вулгарен. Този текст е направо тъп, адски тъп. Но затова пък медията, от която е взет, си има маниерно, снобско, чуждопоклонническо и хипербезродническо име - Mediamall... ... (yeah!)

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Жителю, ти много моралист се правиш, ве... я разкажи някой виц за благородни девици...

Коментирай

свободен

7 months before

АКО ДОБАВИТЕ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ СЕЛЯНИ КАРТИНКАТА ЩЕ Е ПЪЛНА.

Коментирай

тъжно но ФАКТ!!!! И ПРИРОДАТА ДОПУСКА...

7 months before

ГРЕШКИ и ИZВРАЩЕНИЯ!!!!ЖАЛКО!!!!,но ФАКТ!!!!МОЖЕ БИ ВЕЧЕ ИДВА КРАЯТ!!!на "ЧОВЕЧЕСТВОТО"!!!!

Коментирай

тъжно но ФАКТ!!!! И ПРИРОДАТА ДОПУСКА...

7 months before

ГРЕШКИ и ИZВРАЩЕНИЯ!!!!ЖАЛКО!!!!,но ФАКТ!!!!МОЖЕ БИ ВЕЧЕ ИДВА КРАЯТ!!!на "ЧОВЕЧЕСТВОТО"!!!!

Коментирай

Сбор от нещастници са,

7 months before

какъв ти секс!Ако искат да разберат какво е яко е.бане,нека се пое.ават още малко с народа,а ние обещаваме да викнем и Вазелин от съседна Африка,че да помнят по-дълго!Сега сериозно!Ако Асенка си търси някой да я/го оправи като хората,може да я/го уредим с един от нашето село,че чак розовите и/му джапанки ще се вмиришат,като заработи буталото!....И то чисто безплатно....за спорта и благоденствието на народа!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.