Шансът на Иван Гарелов да оцелее е под 5%

Напоследък все по-често давил мъката си в алкохол и бил доста пиян по време на инцидента

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/shansat-na-ivan-garelov-da-ocelee-e-pod-5-2/139013 SvobodnoSlovo.eu
Шансът на Иван Гарелов да оцелее е под 5%

Напоследък все по-често давил мъката си в алкохол и бил доста пиян по време на инцидента

Причина журналистът Иван Гарелов да се бори за живота си вече цяла седмица, е жестокото падане по мраморните стълби на хотел „Палас“ в Свети Влас

Той се е търколил по тях миналия четвъртък преди обяд като е ударил главата си тежко, при това на няколко места. Бащата на Панорама все още е в кома, а шансовете му да дойде в съзнание и да оцелее, уви, са минимални, тъй като е получил не един, а цели два мозъчни кръвоизлива.

 

Запознати издават, че 81-годишната тв легенда е бил доста пиян, когато загубил равновесие, спънал се и паднал лошо. Освен от поетия алкохол, му прилошало от адската жега и колабирал, при което си ударил на няколко места главата и почти моментално загубил съзнание.

В гилдията е известно, че Гарелов е ценител на качествените питиета и не се лишава от тях. След смъртта на съпругата му Донка Стамболийска миналата година и на сина си през 2021 г., той започнал по-често да дави жестоката мъка в алкохол. „Иван никога не се е напивал жестоко, сръбваше с мярка. Напоследък обаче увеличи количествата – казваше, че му е много тежко, и в ракията, и виното намираше отдушник“, казват негови познати.

 

Отделно от това, в последните месеци Гарелов имал сериозни проблеми с краката и едва ходел. Лекарите го навивали за операция, но той не искал и да чуе. Славният журналист се придвижвал едва-едва с бастунче, което обаче трудно го удържало. „Той е тежък, беше си за патерици, но не искаше да ги ползва. Казваше, че през есента ще започне да ги носи, ако не се подобри“, разказва негов близък.

 

След тежкото падане в хотела, където прекара цяло лято е на издръжката на олигарсите братя Диневи, журналистът е бил транспортиран в бургаската окръжна болница, където неврохирургът д-р Светослав Тодоров и целият екип на отделение „Реанимация“ започват борба за живота му. Заради тежкото състояние той е бил докаран с линейка в София след консултация с известния неврохирург проф. Николай Габровски и вече цяла седмица е в реанимацията на „Пирогов“.

 

Според запознат обаче, травмите са почти несъвместими с живота. Двата мозъчни кръвоизлива са били доста тежки и той още е в кома. Медици оценяват шансовете му да излезе победител в жестоката битка за живот на под 5%.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

5 Коментара

ГУРУ

1 month before

Ми той щеше да пуска една специална книга, да не да падна заради нея? 🤔

Коментирай

Сенека

1 month before

Статията е: Да се смееш ли, да ревеш ли?

Коментирай

Истината

1 month before

Ей, бе дайте нещо радостно и светло, пък ако трябва и излъжете, дето се вика!!! Погубихте човешкото в хората с тия отрицателни и страшни новини!?! Престъпление вършите, да знаете, журналисти!?!

Коментирай

Мхм

1 month before

Има хора, които още помнят голия охлюв Гарелов, който оставяше мазна слуз след всяко негово предаване. Гърбът му беше толкова превит от поклони пред власт имащите, че ще бъде трудно да бъде положен хоризонтално.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.