Шок! Автобус влачи 12-г. дете насред София, а шофьорът слуша музика и си зяпа в телефона СНИМКИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/shok-avtobus-vlachi-12-g-dete-nasred-sofiya-a-shofyorat-slusha-muzika-i-si-zyapa-v-telefona-snimki/134313 SvobodnoSlovo.eu
Шок! Автобус влачи 12-г. дете насред София, а шофьорът слуша музика и си зяпа в телефона СНИМКИ

Автобус заклещи с вратите си 12-годишно момиченце и го влачи по шосето, алармира неговата сестричка Виктория Цветкова в социалните мрежи, информира glasnews, публикувайки и снимки.

Според разказа на момичето, водач на автобус №76 в столицата е затиснал с вратата малката й сестра и я е влачил, без изобщо да обърне внимание какво се случва при вратите на машината.

Докато е влачил детето, той най-безхаберно си е слушал музика със слушалки в ушите и зяпа в телефона си.

Това става ясно от публикуваните снимки във Facebook, според медията.

"Този човек днес в 13 ч на Окръжна болница в посока Орлов мост затисна с вратата на автобуса и влачеше няколко секунди малката ми 12-годишна сестра заедно с автобуса.

Натискан е многократно бутона за отваряне на врата, но шофьорът е със слушалки в ушите с шумна музика и играе игри на телефона. Едвам е успяла да измъкне ръчичката си от вратата, якето до последно е приклещено на вратата и го гони, слушалките ѝ остават вътре.

Моля ви, ако някой е намерил слушалките ѝ, да ми пише на лично. Ужаса, който е изпитала, дори няма да го коментирам повече. Сигнали са пуснати срещу шофьора.", се казва в публикацията на Виктория Цветкова

Коментарите на хората също съдържат подобни ситуации и не са в подкрепа на водачите от градсккия транспрот.

"За жалост, тези груби и доста прости шофьори имат нужда от малко превъзпитаване! Не веднъж съм ставал свидетел на такива неща и дори как затварят вратите под носа на стари хора.

Аз лично имам такава ситуация и с тичане стигнах преди тролейбуса на следващата спирка и бях готов да му набия шамарите, но понеже не съм на тяхното ниво на възпитание, и не искам да ме дават по новините след това, че аз съм виновен, не го направих. Истината е, че трябва някой да ги набие", споделя гнева си столичанин пострадал от „професионализма“ на някои водачи в софийския градски транспорт.

blitz.bg

12 Коментара

Червената шапчица

3 weeks before

Значиии,така, детето е било със слушалки и е слушало силно музика,което означава че не е знаело къде се намира!Водача е направил грешка,като не го е видял,Но-да кажеш че автобусен шофьор в София играе на игри по телефона докато кара,означава само че искаш да го натопиш по най нелеп начин! А...слушалката е хендсфри!

Коментирай

Червената шапчица

3 weeks before

Подобна информация - 400 шева са поне 5 метра разрез... без загуба на кръв... има нещо неясно тук... Сводник и 16 годишна сервитьорка в нощно заведение... Дебора дали може да чете и пише... Делото трябва да се води за трудова злополука на тая. Това е трудов спор.

Коментирай

Червената шапчица

3 weeks before

Ха ха ха - blitz.bg - Аз лично имам такава ситуация и с тичане стигнах преди тролейбуса на следващата спирка и бях готов да му набия шамарите, но понеже не съм на тяхното ниво на възпитание, и не искам да ме дават по новините след това, че аз съм виновен, не го направих. Истината е, че трябва някой да ги набие", споделя гнева си столичанин пострадал от „професионализма“ на някои водачи в софийския градски транспорт. - blitz.bg

Коментирай

Червената шапчица

3 weeks before

Направете веднага протест в цяла България... Вкарайте шофьора в затвора.. с доживотна писъда...

Коментирай

Червената шапчица

3 weeks before

24 май е ден на славянската азбука(глаголица) съставена от Свети Константин Кирил Философ, но това не може да бъде ден на Българската азбука! Кога ще оправите тази огромна грешка и неточност!

Коментирай

Червената шапчица

3 weeks before

Народът е изтрещял окончателно... --- "Натискан е многократно бутона за отваряне на врата, но шофьорът е със слушалки в ушите с шумна музика и играе игри на телефона. Едвам е успяла да измъкне ръчичката си от вратата, якето до последно е приклещено на вратата и го гони, слушалките ѝ остават вътре. Моля ви, ако някой е намерил слушалките ѝ, да ми пише на лично. " --- Как може да напишеш това нещо, ве blitz.bg ...

Коментирай

Червената шапчица

3 weeks before

Българската азбука(Кирилицата) е съставена от Светия епископ Климент Охридски Чудотворец и не трябва да се отбелязва на 24 май! Затова определете друга дата за празнуване на БЪЛГАРСКАТА азбука(Кирилицата!) - примерно на деня на Светите Седмочисленици или на дена на успението на Свети Климент Охридски !

Коментирай

ХАХАХА

3 weeks before

Под какъв ник ,че не обърнах внимание се подвизаваш в сайта "факти" ? Първите ти 2 коментара са точ в точ на друг форумец. Колкото до азбуката ще кажа само ,че това ровене и изкривяване на историята е като ровене в костите на мъртвец .

Коментирай

Червената шапчица

3 weeks before

Уважаеми ХАХАХА, България е малка страна... Всички сме роднини и братовчеди... но с различен ник... Аз много харесвам копи-пейст и да плагиатствам, когато нещо ми харесва...

Коментирай

Червената шапчица

3 weeks before

Уважаеми ХАХАХА, имах регистрация в сайта охнюз.бг на Ружа райчева, но ме изтърпяха само 3 дни и ме изхвърлиха... --- Червената шапчица Поради отрицателен рейтинг -10 нямате право да коментирате Правила за коментиране... - Жабаря също ме блокира...

Коментирай

Иван Пеев

3 weeks before

И откога "Свободно слово" е собственост на Пеевски? Доказателство - под нито една поблукация, в която участво името му не са рзарешени коменрари. Достатъчно нали!

Коментирай

Dedovia

3 weeks before

В рейсовете има камери. Всичко е проследяемо и доказуемо, ако се е случило. Да опишат случая и да се провери.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.