Ще се сезира ли вътрешният министър за ритниците срещу журналиста Николай Караколев

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/shte-se-sezira-li-vatreshniyat-ministar-za-ritnicite-sreshtu-zhurnalista-nikolay-karakolev/135765 SvobodnoSlovo.eu
Ще се сезира ли вътрешният министър за ритниците срещу журналиста Николай Караколев

Вътрешният министър Калин Стоянов и оперативното ръководство на МВР незабавно трябва да се самосезират за бруталната саморазправа срещу журналиста Николай Караколев.

Както БЛИЦ писа по-рано днес репортерът качи в социалните мрежи видео на което се вижда как е бил бутан и блъскан, операторите са били изгонени, техниката – блъскана.

Микрофонът на Караколев е бил взет от Петьо Николов - съпруга на Любка Качакова, която е бивш министър от НДСВ, бивш зам.-министър  и общински съветник.

"Прегрешението" на Караколев е, че извади на показ лидерите на провалената промяна Кирил Петков, Асен Василев, Николай Сабрутев и бандата им, които се бяха скрили в с. Гела на разточителен обед.

Подобни лица като тях трябва незабавно да бъдат разобличени за манипулациите и лъжите, с които през последните 3 години заблуждаваха българския народ.

Калин Стоянов незабавно трябва да провери и кои са полицаи, които пазеха с телата си шарлатаните, които вече получиха червен картон от избирателите.

blitz.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.