Ще ви кажа каква е истината за "внезапните" проверки на Васил Божков

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/shte-vi-kazha-kakva-e-istinata-za-vnezapnite-proverki-na-vasil-bozhkov/125520 SvobodnoSlovo.eu
Ще ви кажа каква е истината за "внезапните" проверки на Васил Божков

Ще ви кажа каква е истината за "внезапните" проверки на Васил Божков. Преди няколко дена бе проведена среща, на която присъстваха много хора - общественици, представители на НПО, политически партии и свещенници. Срещата бе открита, а не тайна и се проведе в центъра на София. 
  Нейният характер бе опознавателен и е продиктуван от стремеж за обединение. Всички виждаме накъде тласка държавата така наречената сглобка.

Явно някой много, ама много се е уплашил от факта, че на едно място са се събрали толкова много уважавани и публично известни личности, които са способни да поведат народа, за да си върнем България.
  Крайно време е да се сложи край на страха и да се противопоставим на фашистките методи, с които борави властта. 

Няма да се учудя, ако сега срещата не бъда обявена като среща на руски шпиони. Все пак живеем в условията на ужасна нацистка пропаганда.
  Бъдете здрави и не се страхувайте! Спасение дебне отвсякъде!  

Димитър Байрактаров

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.