Силиконката дет джиткала друсана с кока била бедна като църковен плъх и нямала нищичко

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/silikonkata-det-dzhitkala-drusana-s-koka-bila-bedna-kato-carkoven-plah-i-nyamala-nishtichko/127453 SvobodnoSlovo.eu
Силиконката дет джиткала друсана с кока била бедна като църковен плъх и нямала нищичко

Силиконката дет джиткала друсана с кока била бедна като църковен плъх и нямала нищичко. Та затова едва ли някога ще и съберат кинти за глоба и равностойността на джипката. Та явно пак законът ни е калпав.

Ми Швейцарското законодателство е решило този проблем с бездоходни и безимотни. Трудоустройват ги да си изработят глобите и санкциите и чак тогава ги пускат. А като гледам уменията на тая мома вероятно за да изработи 200 бона ще и трябват два живота.

Даниел Божилов

7 Коментара

Тенчо

преди 2 месеца

Е, истина се оказа, че мерцедеса е на депутат на който лапала момата. Тези които избиват близките ни, не са тези които плащат глоби на знак 60!

Коментирай

Бай Тошо

преди 2 месеца

Чудя се защо покриха въпроса за депутатския стикер? Последно какво стана, фалшив ли е или не?

Коментирай

Боби

преди 2 месеца

Господ даде на жената вежди, тя не ги хареса, оскуба ги и си нарисува нови. Господ даде на жената нокти, тя не ги хареса, отряза ги и сложи изкуствени. Господ даде на жената гърди, тя не ги хареса сложи си силикон. Господ даде на жената ръст, тя не беше доволна и си сложи токчета... Искам да попитам щом господ не можа да задоволи жените, ние простосмъртните какво се мъчим?

Коментирай

Боби

преди 2 месеца

Мамо, мисля да си сложа силикон в устните и гърдите. - Да не си посмяла! На баща ти ще му трябва за ремонта на банята!

Коментирай

Боби

преди 2 месеца

Мис Силикон споделя с колежки: - Запознах се с един мъж, на врата му ланец като палец, портфейлът му не мога да го вдигна! - А в гащите как е? - Същата работа - като палец и не се вдига.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Невена Зартова и Цариградска, като им видя джуките и "нагласените" муцуни мале мила........Какви съдийки и прокурорки имаше преди 20 години !!!!!! - "мис Красавица", Бедрок, 10 000 г пр. н. е..... Последната неандерталка, първата кроманьонка ... Силиконката дет джиткала друсана с кока е като детенце от детската градина..

Коментирай

#идиоти вън

преди 2 месеца

Е как да няма нищо, я виште какви джуки има и колко силикон, та с това колко пари се изкарват.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.