Скандал! Тагарев поканил на Богоявленския водосвет певицата Росица Кирилова вместо зам.-шефа на НС

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/skandal-tagarev-pokanil-na-bogoyavlenskiya-vodosvet-pevicata-rosica-kirilova-vmesto-zam-shefa-na-ns/124799 SvobodnoSlovo.eu
Скандал! Тагарев поканил на Богоявленския водосвет певицата Росица Кирилова вместо зам.-шефа на НС

Въпреки грешката в името й политикът Росица Кирова взе участие в ритуала в събота в София, заедно с президента Румен Радев, вицерезидента Илияна Йотова, премиера Николай Денков, кмета на София Васил Терзиев и министъра на отбраната Тодор Тагарев

Скандалът се разраства!

Министърът на отбраната Тодор Тагарев поканил на Богоявленския водоствет на бойните знамена певицата Росица Кирилова вместо зам.-председателя на Народното събрание Росица Кирова, пише "Гласове". Медията разполага с поканата от името на министър Тодор Тагарев, изпратена до изпълнителката на „Боса по асфалта“. 

На сгрешената покана вместо името на зам.-председателя на парламента и депутат от ГЕРБ Росица Кирова на ръка е написано това на певицата Росица Кирилова.

Въпреки грешката в името й политикът Росица Кирова взе участие в ритуала в събота в София, заедно с президента Румен Радев, вицерезидента Илияна Йотова, премиера Николай Денков, кмета на София Васил Терзиев и министъра на отбраната Тодор Тагарев.

Припомняме, че липсата на покани за депутатите да участват във водоствета на Йрдановден предизвика скандал. Първо председателят на НС Росен Желязков от Виетнам смъмри Тагарев, а след него и лидерът на ДПС Делян Пеевски призова военния министър да бъде мъж и да поеме лично отговорност за гафа.

Първоначално от МО заявиха, че протоколът е спазен, но по-късно стана ясно, че експерт в министерството на Тагарев подава оставка заради неизпратените покани до депутатите за Богоявленския водосвет.

epicenter.bg

2 Коментара

Ангелина

9 months before

Да ,"грешката" е правилна. Ако повече хора ,като певицата Росица Кирилова бяха в НС ,а не като меко казана спорната "дама" от Видин ,която си "купи" ,чрез ГЕРБ и компания мястото в НС и на зам. председателския стол ,а при наличие на правова държава същата щеше да бъде разследвана за "спорен бизнес" - нещата щяха да бъдат коренно различни от момента.

Коментирай

МИХАЙЛОВ

9 months before

...ОТ "ХЕЛЗИНКСКИЯ КОМИТЕТ" НА ШОРОШ И "ОТРОВНО ОБЩЕСТВО" И ОТ ФОНДАЦИЯТА "САЩ ЗА БЪЛГАРИЯ" И ОТ ДПС ИЗРАЗИХА НАЙ - ОСТЪР ПРОТЕСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ТАГАРЕВ Е ПОКАНИЛ САМО РОСИЦА КИРИЛОВА, А НАЙ - ДИСКРИМИНАЦИОННО Е ЗАБРАВИЛ ДА ПОКАНИ АЗИС, СОФИ МАРИНОВА И ТОНИ СТОРАРО..., ...И ДАЖЕ ЗАБРАВИЛ ДА ПОКАНИ МЮФТИЯТА И ШЕФОВЕТЕ НА ШАЛОМ И СИНАГОГАТА... ...А БАТ МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ И ТОЙ ЯКО Е ОГОРЧЕН, ЧЕ ТАГАРЕВ НЕ Е ПОКАНИЛ НИТО НЕГО, НИТО БАРЕМ ЕДНА ОТ ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.