Скандална шпионска СНИМКА от НС, на прицел е Борисов

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/skandalna-shpionska-snimka-ot-ns-na-pricel-e-borisov/130445 SvobodnoSlovo.eu
Скандална шпионска СНИМКА от НС, на прицел е Борисов

Доста комична снимка, направена в сградата на Народното събрание (НС), започна масово да се споделя и коментира из социалните мрежи. Фотосът се определя като „шпионски“.

На въпросния кадър е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано днес в кулоарите на парламента говори пред журналисти. БЛИЦ припомня, че тогава той разкри, че има имена, който лично няма да допусне да станат служебни премиери.

На пръв поглед във въпросния кадър няма нищо притеснително, но при по-внимателно вглеждане се вижда, че Борисов всъщност е тайно подслушван.

Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

При това не от някое устройство, а от депутат „под прикритие“. Става въпрос за Настимир Аананиев от ПП-ДБ.

Настимир Ананиев, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Народният представител се е „дегизирал“ зад високо цвете и слуша изказването на Борисов, но мислейки си, че е останал инкогнито.

 

Въпросната снимка буквално отприщи народното творчество и Ананиев вече се сдоби с името Криптомир, а не Настимир.

„При такива умения в шпионажа и дегизировката, не само на Бойко, но и на Путин му е спукана работата. Ето я реформата в службите!“ – написа пък Михайл Кръстев.

„Пссс… Бойко, моля те“ – е друга шега, която се споделя онлайн, а причина е изказване на Борисов от сряда.

blitz.bg

2 Коментара

BLIMAN

преди 4 седмици

...аман от идиоти по-идиоти....не свършиха ли тези хора...? Така ми се иска да им тегля но един здрав куйрук отзад и айдее, всеки от където е дишъл.!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.