Слави Трифонов последва Яне Янев, Марешки, Бареков и др. еднодневки, употребени като патерици на Борисов

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/slavi-trifonov-posledva-yane-yanev-mareshki-barekov-i-dr-ednodnevki-upotrebeni-kato-paterici-na-borisov/110502 SvobodnoSlovo.eu
Слави Трифонов последва Яне Янев, Марешки, Бареков и др. еднодневки, употребени като патерици на Борисов

.

     Някои ехидничат - е, това беше ясно. Да, но е много е тъжно, че ИТН стана патерица на Борисов. Именно на Борисов, Габриел е само кукла на конци, то е ясно на всеки. Борбата е за спасяване на Борисов, цяла България е негов заложник. 

     С какви критики започнаха срещу Борисов ИТН. Мен ме ругаеха как мога да защитавам тия, тоя чалгар и т. н. Аз упорито смятах, че това е инструментът, който ще отстрани Борисов. Те и много от избирателите повярваха в това. И стана - победиха ГЕРБ на избори. А Слави Трифонов пропиля доверието, с погрешно високо самочувствие. Вместо да преговаря, изчете един списък министри и поиска да му козируват.

      След това излъга избирателите си, като в единодействие с ГЕРБ свали правителството - първото правителство, което бавно започна да разчиства авгиевите обори. Не му дадоха и секунда време - и ИТН, и медии.    

      Вярвах, че ИТН ще изиграе положителна роля. Там имам приятели или поне хора, които уважавам. Уви.

      То не бяха "Джипко Бибитков", "изчегъртване", "токсична партия" - все верни и на място неща. 

      Оказва се, че всичко е само за да си вдигне цената Слави Трифонов. Няма друго обяснение.

      Мария Габриел обяви, че ще приеме предложения за министри от ИТН. Това не е подкрепа за експертно правителство, любезни новоизпечени политици демагози. Това е коалиция. Делкаме си баницата. 

      И правителство с партиен премиер изваден от ръкава на Борисов не е експертно. Айде да не се лъжем.

      Срам.

      Слави Трифонов последва Яне Янев, Марешки, Бареков и др. еднодневки, употребени като патерици на Борисов.

      Или от самото начало е бил Троянски кон, за да послужи в решителен момент?

Иван Бакалов 

3 Коментара

Муцинка Фешънлиева

преди 10 месеца

Боци нещо не ме кефи вече. Чудя се дали да не мина в партията на Славиту. Голям пич. В неговата телевизия отиде журналистката от фрог – Катя Илиева. Голяма сладурана – прилича на разтревожена кукумявка. Преди това водеше и предавания на Люба Кулезич. Бакалов, ти си чест гост в телевизията на Славиту… Пацо шнорхела, Гроздан, Сашо кеша, теодора генчовска…

Коментирай

Димитров

преди 10 месеца

Бакалов ,истински съм изненадан че чак сега прозря що е то итн ! Тия си изпълниха задачата - да разпарчатосат надигащото се недоволство от герп .Даааам

Коментирай

Име

преди 10 месеца

Ма те не подкрепят "Джипко Бибитков", а марийка и "експертен кабинет", защото иначе ще се счупи държавата. И аз гласувах за тях /прости ми Господи/, но след кабинета, който предложиха, и първоя и втория си посипах главата с пепел и реших повече да не се занимавам с глупости.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.