След Росина Станиславова потоп! Столична община започна ударно косене в Красно село

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sled-rosina-stanislavova-potop-stolichna-obshtina-zapochna-udarno-kosene-v-krasno-selo-2/111398 SvobodnoSlovo.eu
След Росина Станиславова потоп! Столична община започна ударно косене в Красно село

Жителите на район Красно села имаха лошия късмет да бъдат управлявани от кметицата Росина Станиславова. Същата почти цял мандат не направи нищо за квартала си, а забърка различни проблеми.

 

Преди по-малко от месец СОС избра заместник на отстранената от съда кметица.

За жалост арх. Румен Русев наследи всички проблеми на района.

Един от най-наболелите и тревожни за живущите проблеми е огромната, избуяла след дъждовете трева.

 

Поради безхаберието на Станиславова обществената поръчка за косене и поддръжка на зелени площи е пусната твърде късно и не са предвидени сроковете за обжалване.

Така се стига до абсурда района да не може да бъде окосен.

 

По молба на новоизбрания кмет Русев и с разпореждане на Десислава Билева - зам. кмет на СО с ресор Екология и Зелена система косенето е възложено на дирекция “Зелена система”, като в момента няколко екипа работят на различни места в района.

От Московска 33 уверяват, че се стремят към максимално бързо приключване на тази дейност и са насочили допълнителни екипи в Красно село.

1 Коментара

Жител на Красно село

преди 9 месеца

То само тревата да беше!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.