Смях в залата! Я, кой се появи на телевизора, за да обвини ГЕРБ и ПП-ДБ в “разговори на тъмнина”

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/smyah-v-zalata-ya-koy-se-poyavi-na-televizora-za-da-obvini-gerb-i-pp-db-v-razgovori-na-tamnina/110640 SvobodnoSlovo.eu
Смях в залата! Я, кой се появи на телевизора, за да обвини ГЕРБ и ПП-ДБ в “разговори на тъмнина”

Я, кой се появи на телевизора, за да обвини ГЕРБ и ПП-ДБ в “разговори на тъмнина”, невъзможни съглашателства и разочарования за избирателите. 

Смях в залата!

Мая Манолова натисна enter за костинбродската афера, призна си за доноса, едва след като я разкриха медиите. 

Мая Манолова получи от ГЕРБ поста на омбудсман, който използваше за рекламна платформа. 

Мая Манолова излезе на жълтите павета да се гаври с Бойко Борисов. 

Мая Манолова призна, че е била в офиса на Васил Божков преди да се кандидатира за кмет на София. 

Мая Манолова направи порочна конструкция: леви с десни, тя беше уличена да съветва Слави: излъжете нещо Христо Иванов. 

Мая Манолова подиграва депутатите, че получават тлъсти заплати в парламента. Колко дълго тя и вторият й съпруг Ангел Найденов получаваха депутатски заплати?! Дълго. 

Мая Манолов дава съвети на всички лидери. След като се провали на изборите с коалицията с Татяна Дончева и с “Левите”, въпреки подкрепата от президентството. 

Мая Манолова громи Народното събрание, че не се е захванало най-напред с бюджета. В 46-я парламент тя се занимаваше с разкостването на Бойко Борисов и пробутване на някакви клеветници, изобщо не й пукаше за актуализацията на бюджета - с това денонощно се занимаваха Любомир Каримански и Мария Капон. 

Мая Манолова лежеше демонстративно с Настимир Ананиев в партийния дом, заради майките на деца с увреждания. Влезе в парламента и тутакси ги забрави. Те я уличиха в лицемерие. 

… Казват ми, че Мая Манолова с часове седи в черкви на молитва. Но защо няма срам от Бога?!

Соня Колтуклиева 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.