Снощи в Стара Загора полицаи ОТНОВО убиха човек!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/snoshti-v-stara-zagora-policai-otnovo-ubiha-chovek/124369 SvobodnoSlovo.eu
Снощи в Стара Загора полицаи ОТНОВО убиха човек!

Снощи в Стара Загора полицаи ОТНОВО убиха човек!

Още след случая когато полицай (с личното си, а не служебно оръжие) уби в гръб момче, а от това не последва нищо, аз писах и спорих с много от хората тук, че отваряме нова - зловеща страница в нашата история. 

Последваха много зверски побои - извършени отново от полицаи, а днес имаме поредно убийство. 

Полицията вече е едновременно разследваща служба, тя е съдебен и изпълнителен на собствената си присъда орган. 

Всичко се случва за няколко минути, а възторженото население - оскотяло и обезумяло от несправедливостта, която само е избрало - ръкопляска. 

И така, докато поредният садист - облечен с униформа и власт, не реши, че някой “ръкопляскащ” е нещо “съмнителен”. 

Затискат го трима още сатрапи, а четвърти рита нещастника, докато не го усмърти. 

Проклети да сме ако не изискаме и този път справедливост! Разпищолените убийци е нужно да бъдат не просто строго наказани, а наказанието им да е такова, че никой повече, дори да не помисли, за проявява на дивашкото у себе си. 

Държавата ни е такава, че твърде малко читави хора останаха да служат в системата на МВР - аз зная това, но сатрапите останали поради облаги и ранно пенсиониране е нужно да знаят, че униформата не им дава право да се изявават като сатрапи, а тъкмо обратното. 

Пламен Пенев - почивай в мир, шампионе, България, под чието име се състезава, не е държавата, за която живя. Не е, но краят на цялото това безвремие идва. 

Още тази година, която от утре започва. 

Нека е светъл пътя на душата ти!

Христо Христов

6 Коментара

NEMO

преди 4 месеца

Шампион, който ВАДИ НОЖ НА ДЕЦА - не, благодаря.Защо бяга от полицията ? Заради спорта.И защо кара по тия прави улици като бесен? А ако беше прегaзил някого ? Просто трябваше да го гръмнат. Като е борец да не е хванал Мойсей за шлифера

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Евала на ченгетата. На зла круша, зъл прът. Дебора кво прай... пее ли вече...

Коментирай

Стефан Генов

преди 4 месеца

Напусна ни борецът Пламен Пенев - Gong.bg - 29 септември 2021 година. Внезапно почина Пламен Пенев, бронзов медалист от световното и от европейското първенство през 1993-а при юношите по свободна борба, участник на олимпийските игри през 1996-а. Пенев си отиде от този свят на 46-годишна възраст. ................................. Търговище приема първия турнир „Пламен Пенев“ по свободна борба, който ще бъде на 24 септември 2022 година, събота, в зала „Дечко Стефанов“. Той почина внезапно миналата година, а близките му и местният клуб организират турнир в негова памет.

Коментирай

Дебора . . .

преди 4 месеца

Лебедова песен . . . :)

Коментирай

Реалист

преди 3 месеца

Няма нож,няма наркотици,няма алкохол.Май има предистория? Колко ли хора ще трябва да лъжесвидетелстват? Имат ли тези служители уменията да задържат и поставят белезници на престъпник? Или само когато са глутница,могат да бъдат бабаити и безотговорно да убият някого? Интересен е принципа на наговаряне за лъжесвидетелстване?! И след това затъваш в системата! Ако това не е октопод,кое друго да е? И застъпниците са точно от тези среди! Спокойно ли спите? Щастлив съм,че преди години отказах да съм част от тази помия!А в момента съм погнусен,затова пиша това.Жалко за България! Бог да ни пази! Но ние не правим нищо! Затова си го заслужаваме!

Коментирай

Реалист

преди 3 месеца

Какво чакаме?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.