Спасител “подари” незабравима почивка на французин. Преби го в Поморие

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/spasitel-podari-nezabravima-pochivka-na-francuzin-prebi-go-v-pomorie/114054 SvobodnoSlovo.eu
Спасител “подари” незабравима почивка на французин. Преби го в Поморие

Французин, който прекарва в България всяко лято, е бил пребит от спасител в Поморие. За случая се разбра в социалните мрежи. До ръкопашния бой се стига след спор за чадър на плажа.

Съпругата на Джудикаел Кристофър Танс е Людмила - българка от Поморие. В деня на атаката, семейството с 13-годишния си син и техни приятели са в свободната зона на плажа. Сядат близо до единствения син чадър, задържал се след силния вятър. 

Малко след това обаче до тях се приближава спасителят Христо Кюлбасанов, който твърди, че по време на инцидента не е бил на работа, а е бил редовен плажуващ. Чадърът пък бил служебен и под него сядали спасителите. 

Пред bTV той посочва, че французинът от години провокира спасителите.

“Във въпросния ден не бях на работа, не бях спасител, а бях със семейството си на плажа. На обяд се прибрахме вкъщи и чадърът остана свободен с кърпата. Дойдох по-рано, преди съпругата ми и седнах при колегите – това е като медицински пункт. Въпросният господин беше легнал под чадъра. Първият път отидох и го подканих съвсем доброжелателно му казах да се премести, при което той отказа“, споделя той.

Кюлбасанов допълни, че французинът е станал и е започнал да ръкомаха и да казва, че чадърът не е негов, по думите му е започнал и да го обижда.

След това друг спасител е издърпал Христо Кюлбасанов до спасителния пост, за да се избегне конфликт.

Според разказа на французина спасителят се приближил и отправил остро предупреждение да се махнат. Така и правят. 

“След това мъжът се върна и започна да настоява по груб начин, говорейки на английски, да се отдръпнем, защото жена му искала да използва чадъра. Отговорихме, че сме на достатъчно разстояние и отказваме да се отместим”, разказва Людмила пред Нова телевизия.

“Втори път отидох и му казах да се премести от чадъра, той отказа. Вече третият път, когато отидох, той демонстративно се премести с 10 см. Легна и започна да ми се смее. Подритна ме по крака и загубих самоконтрол. Виновен съм, не искам да се оправдавам, ще си понеса последствията за това, което направих, беше грозно. Извинявам се на всички, които са станали свидетели на тази грозна гледка. На него не му се извинявам“, каза спасителят.

Танс посегнал да вземе телефона си, за да се обади на полицията, но тогава започнали ударите по лицето, в областта на корема и краката.

Очевидци споделят, че случаят е рецидив, а агресивният спасител и преди е нападнал друго семейство, което обаче си е тръгнало. 

Полицията идва за около 10-15 минути. Людмила обаче посочва, че органите на реда са действали мудно и не са разпитали всички очевидци. 

Оттук нататък пострадалите ще предявят граждански иск, информирали са и френското посолство в страната ни. 

https://frognews.bg/

8 Коментара

Тъпото франсе

преди 9 месеца

Се е правило на важно. Както повечето чужденци, които си мислят, че всичко им е позволено тук. А цървуланата Людмила се изживява като французойка и щяла да информира посолството, комплексарка.

Коментирай

Димитър

преди 9 месеца

Държал се е нагло французинът, а и вече излезе информация, че го е правил от ГОДИНИ, и винаги е провокирал спасителите! Но аз искам да го видя тоя френски въшкар, как ще извърти подобен номер на някой от плажовете на френската Ривиера... Ама такъв пролетарий там няма как да се озове, за жалост.. Това за сведение на Панделиева, която ревна, че видите ли той избрал България.. Че къде другаде да отиде такъв цървул?

Коментирай

Кирилова

преди 9 месеца

Спасителите би трябвало да имат не един, а два служебни чадъра, с надпис "служебен" на няколко езика. Работата им е отговорна, трябва да имат и нормални условия. Споделям горните коментари.

Коментирай

Ако някоя

преди 9 месеца

корава мутра беше се настанила под чадъра, въпросният спасител вероятно щеше да изприпка да й купи студена биричака. Ама с французина що да не се направи на мъж. После що нямало туристи? Хората искат почивка, а не сървайвър. По нашето лайноморие е джунгла.

Коментирай

Велин

преди 9 месеца

Явно французина не е запизнат със "случката" на ония негови сънародници(командоси парашутисти) дето се репчеха в люцерната на двама братя българи !?!?

Коментирай

Велин

преди 9 месеца

Явно французина не е запизнат със "случката" на ония негови сънародници(командоси парашутисти) дето се репчеха в люцерната на двама братя българи !?!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.