СПЕШНА ПОМОЩ! Откараха интимния приятел на бившия главсек на МВР Живко Коцев с инсулт в Окръжна болница!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/speshna-pomosht-otkaraha-intimniya-priyatel-na-bivshiya-glavsek-na-mvr-zhivko-kocev-s-insult-v-okrazhna-bolnica/131621 SvobodnoSlovo.eu
СПЕШНА ПОМОЩ! Откараха интимния приятел на бившия главсек на МВР Живко Коцев с инсулт в Окръжна болница!

Младият контрабандист Стефан Димитров, който поддържал интимни отношения с главния секретар Живко Коцев, е приет по спешност от ареста в Окръжна болница.
Вчера се е почуствал зле и са го закарали на преглед първо във ВМА. Днес бил още по-зле, завил му се свят, паднал и си ударил главата. По спешност с линейка го отвели в Окръжна. На толкова млад възраст (25 год.) инсулт може да се получи от прекомерен стрес или от тежка злоупотреба със забранени субстанции. Баща му, дъртата Яра, лежи със стомашни болежки в Пирогов, за да избегне гадния престой в ареста, докато минат мярките им в съда.

Стефан се оказа приятел и на Бойко Рашков и именно той е правил скъпи подаръци на любовника си, включително часовника HUBLOT за 50 000 лева.

Пачките от снимките с пудела Кокорчо също са негови. Младият джендър често водел Коцев по сауните и му пращал смс-и с текст “Липсваш ми”.

https://bnews.bg/

4 Коментара

Бля, бля

преди 2 седмици

Еее само лекарите в ТЕЛК са корумпирани ,а инвалидите престъпници. При тези, ни дофторите са корумпирани ,ни "болниците" измамници. Иде му на човек да хване един калашник па да пуца, да пуца до откат. Па да ги гледа как се гърчат и да не чувства нищо човешко гледайки гърчовете им.

Коментирай

Чувствам отвращение от тях

преди 2 седмици

Егати педалите, ужас!

Коментирай

Да, бе

преди 2 седмици

Аз пак се възмущавам, че bnews.bg е откраднал снимките от afera.bg и върху нейното лого с червено се е опитал да замаскира краденето. Крадецът винаги си остава крадец, дори и на снимки.))

Коментирай

Бате Винету

преди 2 седмици

Мата Хари го е откарала с личната си кола докато е правила снимки на еврата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.