СРАМНО Е "ШАЛОМ" ДА ЗАСТАВА ЗАД СОЛОМОН ПАСИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sramno-e-shalom-da-zastava-zad-solomon-pasi/113635 SvobodnoSlovo.eu
СРАМНО Е "ШАЛОМ" ДА ЗАСТАВА ЗАД СОЛОМОН ПАСИ

"Шалом" трябва да постъпи цивилизовано и да застави Соломон Паси да се извини на българския народ. А след това този българомразец трябва да изчезне завинаги от българското политическо и медийно пространство. Той прехвърли всякакви граници на търпимост. Кощунствата му не могат повече да бъдат толерирани. "Шалом" трябва да разбере това и да осъзнае, че всяка защита на лицето Соломон Паси е солидаризиране с неговия цинизъм, с който той от десетилетия се отнася към България, страната, в която е роден. 

Разумните хора винаги си дават сметка коя кауза е защитима и коя - не. Коя личност е достойна за подкрепа и коя - не. Соломон Паси се утвърди като злостен ругател на българската вяра, на националните ни светини и символи. И трябва да изтърпи последствията от това. Изолация и пълна забрава е най-тежката присъда за този жалък провокатор. 

Повече ни дума за него. 

Милена Върбанова

3 Коментара

moitoi

преди 9 месеца

„Шалом“ представи декларация от името на евреите в България по повод езика на омразата и антисемитизма в страната??? Тези бъркат АНТИ-семитизма с АНТИ-ционизма!?!?!? Г-н Оскар май е ЦИОНист заемащ ..ГРАЖДАНСКАТА ПОЗИЦИЯ... УКРО-нацисти да прочистят България от една Патриотична Българска Партия !!! Колкото до Карикатурите...???Шалом-Критични ли сте към Шарли Ебдо??? Защо ТАМ може а ТУК НЕ МОЖЕ??? Ако г-н Оскар имал право като ГРАЖДАНИН ...и аз като Гражданин няма да оставя едно друго ПЛЕМЕ/така е казал за НАС и ЛОРЕР/ ...Православието да отиде на МАЙНАТА СИ... и НЯКОЙ да Скопи БЪЛГАРСКИЯТ ЛЪВ !!! Пазете си ЕЗИЦИТЕ ГОСПОДА на ОМРАЗАТА!!!

Коментирай

Васил

преди 9 месеца

Чифутите са ракът, морящ човечеството от две хилядолетия и метастазите са вече по всички жизненоважни органи на обществото - финанси, медии, политика, икономика... така нареченият последен стадий, exitus letalis е най-вероятен...

Коментирай

Същ

преди 9 месеца

Не може един посредствени,като Паси роден и израсъл под шапката на родител от Института...... да ръси малоумни бисери и да дразни всеки достоен българин-христвнин.Ами ако аз кажа подобно нещо за неговият етнос то по моята побеляла глава ще се изсипват ред ругатни и затвор някъде около Мъртво море.Мисля,че Шалом трябва да озапти Паси.За бебетата е ясно ,че неговата риторика му носи добри дивиденти,знаем откъде.Папкай и слушкай Моника,че както гласи една чисто българска поговорка :Идва Видов ден.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.