Среща между Борислав Сарафов и Живко Коцев е имало преди оставката

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sreshta-mezhdu-borislav-sarafov-i-zhivko-kocev-e-imalo-predi-ostavkata/131308 SvobodnoSlovo.eu
Среща между Борислав Сарафов и Живко Коцев е имало преди оставката

Среща между Борислав Сарафов и Живко Коцев е имало преди оставката. Кой я е поискал е без значение - дали Коцев е искал да стане свидетел, за да отърве кожата от евентуално обвинение или Сарафов и компания са му предложили тая сделка е без значение. 
Защото: резултатът е ясен, Коцев веднага подава оставка по лични причини и не е обвинявм. А евентуално Анонимен свидетел 3. 

Голям проблем има тук: като сложим пред скоба, че ако Коцев е извършил престъпление с полицай от такъв ранг не би следвало да е възможно споразумение, което да го оневини, проблемът е в присъствието на главния прокурор. Той няма какво да търси на такава среща. Няма какво да прави там, защото всеки ангажимент, който би поел е ангажимент да прекрачи правомощията си. 
И още нещо, понеже Живко Коцев ме интересува само в светлината на действията на Сарафов, тоя случай води и до казуса Нотариуса. 

Ако се чудите как - показва ясно връзката между и.ф. главен прокурор и ръководството на Софийска градака прокуратура в лицето на г-жа Кирилова. Само подобна връзка на доверие може да обясни защо Сарафов, който ръковори само Върховна прокуратура, спокойно се среща с потенциален обвиняем/свидетел пред нея. 
Това насочва още повече въпроси по действията на прокуратурата. И ни припомня как СГП набързо е пректатила разследване срещу Сарафов (организирано от Гешев през районната прокуратура).

Полина Паунова

7 Коментара

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - син на нора аналниева комунистката.

3 months before

Травестит , хемофродит, гей , джендър или какво е това?

Коментирай

Чичето

3 months before

Битката между двата клона на мафията беше провокирана от едно изречение, казано от Асен Василев: Мария Габриела е красивото лице на мафията! Той не е прав само в едно .Лицето не е красиво! Тая самоходна точилка с нос на орел изобщо не е красива.

Коментирай

Гошо

3 months before

Борисов да каже колко милиарда открадна от българския народ и кой и за какво му подари златните кюлчета.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.