СТАНИСЛАВ БАЛАБАНОВ: АСЕН ВАСИЛЕВ МИ КАЗА - "НЕ ТРЯБВА ДА ТИ ПУКА ГРАМ ЗА ТОВА ОБЩЕСТВО, ТРЯБВА ДА ПОДХОЖДАМЕ МАРКЕТИНГОВО КЪМ НЕГО!"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/stanislav-balabanov-asen-vasilev-mi-kaza-ne-tryabva-da-ti-puka-gram-za-tova-obshtestvo-tryabva-da-podhozhdame-marketingovo-kam-nego/53775 SvobodnoSlovo.eu
СТАНИСЛАВ БАЛАБАНОВ: АСЕН ВАСИЛЕВ МИ КАЗА - "НЕ ТРЯБВА ДА ТИ ПУКА ГРАМ ЗА ТОВА ОБЩЕСТВО, ТРЯБВА ДА ПОДХОЖДАМЕ МАРКЕТИНГОВО КЪМ НЕГО!"

"Майките на деца с увреждания искаха да входираме Закона за личната помощ. Аз им обещах, входирах закона. Но социалната комисия също трябваше да го разреши. Искрен Арабаджиев беше неин председател и отказа. Т.е. ние казваме, че искаме да свършим работа на майките, ПП казва – не", това разказа Станислав Балабанов в подкаста на "Има такъв народ". "Трябваха пари, които да ги отпусне Асен, но той каза – имам 30 милиона за завод за батерии, но нямам за инвалиди. Искрен Арабаджиев и ПП спряха Законопроекта за личната помощ. Майките, решиха да ме използват за изкупителна жертва. Най-ужасното беше, че използваха дете в будна кома, на инвалидна количка. Дойдоха с него в парламента, използваха, че има медии, набутаха ми това дете в краката, казвайки ми в очите: „Ти си виновен, защото си боклук“. Ние ги подкрепяхме, Слави даде толкова много пари за тяхната кауза….Стана ми изключително мъчно за това дете, което беше в краката ми. Тогава аз и Тошко излязохме при протестиращите и бяхме унижавани няколко часа..", продължи Балабанов. 

Той допълни, че е трябвало да се отпуснат и средства за инвалидни помощи. "Благодарение на нас с колегата Каримански отпуснахме 10 млн. за инвалиди. Асен не искаше и тях да даваме. Преборихме се да ги пуснем тези пари за инвалиди. Вечерта от трибуната на парламента Настимир Ананиев излезе и каза с ръка на сърцето, че благодарение на ПП и на него са отпуснати 10 млн. лева за инвалиди. Аз очаквах този закон да бъде спрян от ГЕРБ, да бъде спрян от ДПС, от БСП, не очаквах от коалиционните партньори. Това показа, че тези хора имат други планове. Както по-късно Асен Василев ми каза на един коалиционен съвет: „Не трябва да ти пука грам за това общество, трябва да подхождаме маркетингово към него!“

https://www.5gmedia.bg/

5 Коментара

Симо

преди 1 година

Е прав е педала Кокорчо , като истински глобалист-либерал , за него най-важни са парите . Всеки народ си заслужава управниците.

Коментирай

Народее????

преди 1 година

Колко още ще трябва за търпи това срамно унижение народа?

Коментирай

Бродяга

преди 1 година

"Червена" шапчица ли си или Син презерватив, не зная , но си тъпо парче! Зомбирано от краваро-соросоидните медии! Балабана ходи в Киев с делегация на Парламента, но в задачката се пита КОЙ водеше делегацията и какво направи "водачът" й там! Знам, че като тъпо, зомбирано парче не знаеш такива "дребни" детайли, но можеш да попиташ чичко Гугъл...

Коментирай

Зелена брада

преди 1 година

Червено дупе я бЕгай да те "уважават" в Банкя!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.