Ся не искам да плаша герберюгите, ама всичко си е по плана от записа

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sya-ne-iskam-da-plasha-gerberyugite-ama-vsichko-si-e-po-plana-ot-zapisa/117169 SvobodnoSlovo.eu
Ся не искам да плаша герберюгите, ама всичко си е по плана от записа

Ся не искам да плаша герберюгите, ама всичко си е по плана от записа. За да отърве Магнитски и да не го засегне Подмяната, Баце сдаде централната власт, сега ще сдаде и местната. А после кво се говореше в записчено? Ми междувременно ще сменят полицията и прокуратурата и ще напълнят кауша с герберчета, че да покажат ква реформа и борба с Мафията се провежда.

Та тъй. Стягайте четката за зъби и другите принадлежности, дет са разрешени и чакайте да ви почукат на вратата. Баце се е договорил и оправил, ама някой ще требе да опере пешкира 😁

Даниел Божилов

1 Коментара

Мартин

10 months before

Тиквата Боко (Праните Гащи) се е договорил с краварите, обаче това е времено. Краварите най-много обичат да отрежат главата на някой техен човек. Помнете винаги, че Кадафи, Садам и Бен Ладен бяха техни приятели, но свършиха зле, защото разбраха мръсните им номера и решиха да се отделят от САЩ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.