Та дойдохме си на думата в Столичния общински съвет. Вдигнаха си заплатите тройно

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ta-doydohme-si-na-dumata-v-stolichniya-obshtinski-savet-vdignaha-si-zaplatite-troyno/130447 SvobodnoSlovo.eu
Та дойдохме си на думата в Столичния общински съвет. Вдигнаха си заплатите тройно

Та дойдохме си на думата в Столичния общински съвет. Вдигнаха си заплатите тройно. А на въпрос защо отговорът е, че те носили голяма отговорност. 

Някой да е видял досега политик да е понесъл отговорност? Ми ... няма. Това си избрахте - плащайте им.

Даниел Божилов

6 Коментара

Бате Винету

преди 4 седмици

Така се спасява София.

Коментирай

Сенека

преди 4 седмици

Столечани, все така модерно гласувайте. Вие съсипахте държавата!

Коментирай

BLIMAN

преди 4 седмици

На.... ви..! една "дясно" за което столичани гласуваха....а тези две "лайна"...сега ще ви се смеят направо в очите...а вие ще "ручате", дедовия..!

Коментирай

Георги

преди 4 седмици

От столичани зависи всичко, няма кой друг да оправи държавата!Жалкото е, че голяма част от живеещите около жълтите павета са надменни, самовлюбени и мислят, че те като са добре значи всичко е о кей.Колкото и да си добре не можеш да бъдеш истински щастлив гледайки около теб разрухата и безпътицата завладяла държавата, особено селата и малките градчета.Една държава е силна ако селата са пълни с живот, а слабата държава не може да защити народа си и той става слуга и обслужващ персонал на други народи.

Коментирай

Въпросче

преди 4 седмици

Бюджета на столицата е рекорде - 2.5 милиарда(!). Та въпросчето е тези пари от данъците на столичани ли са ?! ( според мен отговорът е твърдо НЕ). Защото т.нар. столица изсмуква финансите от останалите градове в нашата страна на чудесата. Така че тези две пе...растчета пляснати на портрет ограбват не само 'столичаните'.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.