Та на Кокорчо да му кажа: и на теб да ти е.ба майката. Без извинение

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ta-na-kokorcho-da-mu-kazha-i-na-teb-da-ti-eba-maykata-bez-izvinenie/119864 SvobodnoSlovo.eu
Та на Кокорчо да му кажа: и на теб да ти е.ба майката. Без извинение

Нали знаете оня хубав стар виц: 
-Алоооо, търся Енергото.
-Ние сме ВиК-то.
-И на вас да ви е.а майката!

Та и аз така с данъчните. Връчиха ми фиш за солена глоба за превишена скорост. Понеже синът ми си призна, че той е карал колата, решил доблестно да си я плати, хем с отстъпката. Превел парите по сметката на КАТ, като надлежно посочил номера на фиша. Аз пък получавам месец по-късно съобщение от данъчните, че срещу мен е образувано изпълнително производство за неплатена глоба по фиш.

На "горещия телефон" данъчните ми обясниха, че нищо не може да се направи и трябва да си платя втори път глобата, щото системата на КАТ била така направена, че да отчита плащане не по номера на фиша /както е редно/, а по името на вносителя. Съответно синът ми трябва да ходи да се разправя в КАТ да му възстановят парите, щото нямало система за автоматично възстановяване на недължимо внесени суми. Та хем си плащаш доброволно, хем насила те карат да си платиш втори път, хем държавата те възпрепятства да ти се върне надплатеното. 
Та на Кокорчо да му кажа: и на теб да ти е.ба майката. Без извинение.

Емил Василев

5 Коментара

Червената шапчица

преди 6 месеца

- Не там, не там. - Ами къде, бе Асене?... попитал Спецов. --- Любимият спорт на безработните от гетата - баскетбола. На бачкаторите от крайните квартали - футбола. На средното ниво мениджъри - тениса. А най-големите клечки играят голф. Извод - колкото ти е по-голям портфейла, толкова по-малки са ти топките...

Коментирай

Иван Пеев

преди 6 месеца

И по-лесно се смачкват, топките де, нали така.

Коментирай

Цецо

преди 6 месеца

Не майка му,а него.

Коментирай

Този сайт . . .

преди 6 месеца

Все повече заприличва на вестник "Трета Младост" . . . Чудя се какво правя тук . . .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.