Татко Петко спипан с млада приятелка! Антоанета е по-малка е от Кирил Петков (СНИМКИ)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tatko-petko-spipan-s-mlada-priyatelka-antoaneta-e-po-malka-e-ot-kiril-petkov-snimki/114869 SvobodnoSlovo.eu
Татко Петко спипан с млада приятелка! Антоанета е по-малка е от Кирил Петков (СНИМКИ)

Бащата на Кирил Петков, публично известен като „татко Петко“, бе изловен да обядва в ресторант в компанията на млада брюнетка. Кадрите предизвикаха бурен интерес в социалните мрежи, където бяха публикувани. Атрактивната приятелка на Петков-старши се оказа по-малка на години от сина му.

Въпреки че самоличността ѝ не бе разкрита, всъщност името ѝ е Антоанета Андонова и е родом от София. Младата брюнетка, споделяща компанията на 65-годишния Петко, е бивша актриса, която е била част от театралната студия на покойния артист, режисьор и известен преподавател по актьорско майсторство Бончо Урумов.

Антоанета, която се представя като Ани, не е успяла да пробие в театъра и киното и се е насочила към друга творческа професия, а именно аранжирането на цветя. От години тя е собственик на цветарско ателие, намиращо се между столичните квартали „Дианабад“ и „Студентски град“. През последните месеци дружката на Петко Петков многократно е публикувала обяви в интернет, чрез които си търси помощници флористи, за да я отменят в работата, пише в. „Ретро“.

Оказва се, че младата и атрактивна Антоанета е увлечена и по бойните спортове, досущ като близкия ѝ Петко Петков. Тя е участвала в майсторски семинари по удански цигун и багуа джан, които са бойни изкуства, наподобяващи кунгуфото, и дори се е сдобила със сертификати за уменията си.

Самият Петко Петков е един от основоположниците на японското бойно изкуство айкидо у нас. Той е част от първата създадена в България айкидо група, като това се случва пред 1985 г. По професия бащата на Кирил Петков е експерт по биология. Негови приятели разказват, че татко Петко продължава да тренира японското бойно изкуство и до днес. Именно по негово настояване навремето синът му Кирил се сдобил с кафяв колан по карате, а после тренирал и в залата на баща си, като с бойни спортове се занимавал до студентските си години.

Близките отношения на младата Антоанета с Петко Петков датират от поне 5 години и тя е добре позната на цялата фамилия. Със снаха му Линда са първи приятелки, а в социалните мрежи двете често си правят комплименти. Не се знае какви обаче са отношенията на цветарката, която видимо изглежда на половината на възрастта на Петков-старши, със законната му жена Венета.

Майката на Кирил Петков от дълги години живее в Канада, където се и пенсионира. От време на време си идва за по няколко месеца на гости при сина си, снахата и внучките в София, но брачните ѝ отношения с мъжа ѝ Петко са напълно неясни. През последните години двамата никога не са били засичани заедно публично, нито пък имат снимки като семейна двойка. Един покрив не споделят от 2007 г., когато Кирил и баща му се връщат от Канада в България без нея.

narod

3 Коментара

Ясен

преди 3 месеца

Дрът пергиш ще се окаже бащата на простото, имащ кафяв колан ( сигурно осран от бой).

Коментирай

Ст. Либертов

преди 3 месеца

Ами ще еве младо човекът! На кого не му се иска агнешко?! Дъртата брънтия е котва и спирачка , младото ду..е е полет над сивото и грубо, задръстено от битовизъм ежедневие!

Коментирай

Ст. Либертов

преди 3 месеца

Ясе-чо, не бъди типично завистливо българче и не плюй така грозно! Ами ще еВе младо човекът! На кого не му се иска агнешко?! Дъртата брънтия е котва и спирачка , младото ду..е е полет над сивото и грубо, задръстено от битовизъм ежедневие!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.