Тъжно и жалко е, че почти всичко в България в публичния сектор и политиката е мръсни игри, далавери

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tazhno-i-zhalko-e-che-pochti-vsichko-v-balgariya-v-publichniya-sektor-i-politikata-e-mrasni-igri-dalaveri/52222 SvobodnoSlovo.eu
Тъжно и жалко е, че почти всичко в България в публичния сектор и политиката е мръсни игри, далавери

Тъжно и жалко е, че почти всичко в България в публичния сектор и политиката е мръсни игри, далавери, мафия, корупция, търговия с влияние, подкупи, задкулисие, беззаконие. Има и качествени хора, доблестни, с висок морал и принципи, но са малко.

Трагичното, обаче, за което и много ме боли, е всеобщата гражданска апатия към случващото се. И колкото повече научавам, толкова по-гадно ми става.

Относно поредния санкцонен списък по "Магнитски" и санкционния списък на Обединеното кралство - с тях USA и UK намигат на главния ни прокурор и му казват, че в България над корупцията e разпънат институционален чадър.

Стоян Тончев 

3 Коментара

защо

1 year before

Защо само в България? В целия ЕС е така. Ето ви катаргейт! И това е само капка в морето.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.