Телевизорите са пълни с идиоти

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/televizorite-sa-palni-s-idioti/53328 SvobodnoSlovo.eu
Телевизорите са пълни с идиоти

Абе глупаци. Тежестта на Втората световна война, която е война срещу хитлеро-фашизма е разпределена така - 75% върху СССР и 25% върху всички останали. На кого дължим свободата си, а? И кой положи почти цялото си мъжко население под земята, за да я има днешната надута Европа? Почти до откриване на втория фронт от страна на САЩ, американски банки и политици са осъществявали финансовата логистика на поредния германски райх. И това ли не е вярно? А ако е вярно означава, че най-много евреи бяха избити точно в периода на фактически отказ от страна на САЩ да открие навреме този втори фронт. Ако американците бяха го направили жертвите от страна на СССР и на евреите щяха да бъдат с милиони по-малко. Но явно планът на американците е бил друг.

Какъв може да е бил той?

Най-вероятно става въпрос за хиляди тонове злато и много пари, договорени с представители на Райха. Този златен финансов мост съществува между САЩ и Аржентина до днес. Много хора знаят, че именно в няколко латиноамерикански страни има цели колонии от видни германци свързани с Райха и тяхното здраво нацистко поколение. С други думи Втората световна война формално е свършила, но реално не!!! Тя продължава и след войната до наши дни, но с други средства и форми. Финсовата обезпеченост на тази война съществува още от времето, когато цяла Европа беше буквално ограбена от нацистите.

Германия, САЩ и Великобритания. Остават ни една Франция и Русия! Друго няма.

Николай Марков

4 Коментара

Любознателният

преди 1 година

Да това е самата истина!!!

Коментирай

Бай Иван

преди 1 година

Истината трябва да се повтаря и популяризира, защото младото поколение е подложено на дезинформационна вълна от всичко средства за масова дезИнформация, които са собственост на едрия финансов капитал! Въпреки прокламираната до оглушаване уж свобода на словото и право на различни гледни точки, тези наглеци не се посвениха да запушат устата на руските медии и всички, които мислят различно от тях! Те и за Втората световна война подменят безсрамно и нагло истината, като принизяват ролята на СССР в разгрома на фашистка Германия, независимо, че Втория фронт, който американците и англичаните откриват чак на 6 юни 1944 г., когато изходът от войната е отдавна ясен!

Коментирай

Бай Драган

преди 1 година

Докога с тези комунистически лъжи и простотии " драги " тролове

Коментирай

Любознателният

преди 1 година

Не телевизорите Марков, държавата ни е пълна с идиоти, ЗОМБИРАНИ, ДОБРЕ ПЛАТЕНИ, ЦЪФНАЛИ НА ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ, БЕЗ НУЖНИЯ КАПАЦИТЕТ И ПРОДАЖНИЦИ. Скандално дава най-пресните новости, началото на голямата депресия в САЩ, фалите на банки и началото на невиждана репресия. Пустия му Путин, ще излезе по велик и от Петър Първи. Не само спасява страната си от тандема САЩ и Европа, на път е да спаси и целия свят. Не Русия Щатите ще се разпаднат. За нас остава алтернативата да оцелеем ли като народ и държава, или да изгорим като укрите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.